spot_img
spot_img
spot_img
Vitez
oblačno
19.5 ° C
19.5 °
19.5 °
58 %
2.5kmh
100 %
Sri
19 °
Čet
21 °
Pet
21 °
Sub
21 °
Ned
14 °

Objavljen poziv poduzećima i poduzetnicima za sudjelovanje u programu „Erasmus za mlade poduzetnike“

- Oglasi -

Eda – Agencija za razvoj poduzeća je objavila javni poziv za sudjelovanje malih i srednjih poduzeća i poduzetnika iz BiH u programu Europske unije „Erasmus za mlade poduzetnike“.

- Oglasi -

Riječ je o programu prekogranične razmjene koji poduzećima i poduzetnicima iz BiH pruža priliku da surađuju sa ozbiljnim i posvećenim mladim poduzetnicima iz drugih zemalja na razvoju novih poslovnih ideja, upoznavanju novih tržišta i uspostavljanju kontakata, čime postaju dio europske mreže uspješnih poduzetnika.

Prijaviti se mogu sve osobe iz BiH koje su vlasnici ili članovi uprave malog ili srednjeg poduzeća, imaju više od tri godine iskustva u upravljanju svojim poduzećima i koje su voljne podijeliti svoje znanje i iskustvo s novim poduzetnikom.

- Oglasi -

Zainteresiranim poduzećima i poduzetnicima iz BiH, Eda – Agencija za razvoj poduzeća pruža tehničku potporu prilikom registracije u europsku bazu poduzetnika, ostvarivanju kontakta i definiranju plana posjete odabranog poduzetnika iz inozemstva, nakon čega ta osoba dolazi u mjesto poslovanja poduzeća/poduzetnika. Suradnja teče po usuglašenom planu koji doprinosi ostvarenju ciljeva kako poduzeća/poduzetnika domaćina, tako i mladog poduzetnika iz inozemstva.

- Oglasi -

U bazi podataka programa „Erasmus za mlade poduzetnike“ je registrirano preko 6.600 poduzetnika domaćina i preko 11.600 mladih poduzetnika iz 50 država, a do sada je uspješno realizirano preko 10.000 posjeta.

Poduzeća i iskusni poduzetnici iz BIH koji žele biti domaćini mladim poduzetnicima iz zemalja regiije i EU mogu kontaktirati Edu– Agenciju za razvoj poduzeća putem maila eda@edabl.org ili telefona 051/300-241.

Više informacija o programu i načinu prijave je dostupno na web stranici Erasmus for Young Entrepreneurs, kao i u promotivnim materijalima:

- Oglasi -
spot_imgspot_img
spot_img

NAJNOVIJE OBJAVE