spot_img
spot_img
spot_img
Vitez
vedro
28.1 ° C
28.1 °
28.1 °
48 %
0.3kmh
0 %
Pon
33 °
Uto
33 °
Sri
34 °
Čet
33 °
Pet
34 °
spot_img

Objavljena imena za potporu startup biznisa u Novom Travniku, među njima i Vitežanka

- Oglasi -
- Oglasi -

Podsjećamo, prije nepuna dva mjeseca portal Viteški.ba je informirao javnost o otvaranju frizerskog studia u Novom Travniku u vlasništvu mlade i ambiciozne Maje Bošnjak iz Viteza.

Oni koji Maju poznaju, složili su se kako će uspjeti u svom vlastitom poslu, jer je vrijedna i profesionalna i zbog toga su joj bili potpora. Izgledno je kako Maji nisu samo potpora oni koji je poznaju i koji su joj bliski, Maja je dobila potporu i od Općine u kojoj je otvorila studio i na takav način financijski podržana od strane Općine Novi Travnik, odnosno načelnika.

- Oglasi -

Naime, povjerenstvo za ocjenjivanje omladinskih startup biznisa po okončanju roka za apliciranje po Javnom pozivu pristupilo je proceduri obrade pristiglih prijava i ocjeni pristiglih projekata. Odabir projekata izvršen je sukladno Odluci o kriterijima, načinu i postupku dodjele sredstava za financiranje omladinskih startup biznisa na području općine Novi Travnik, a koju je usvojilo Općinsko vijeće Novi Travnik.

Na temelju utvrđenih kriterija donesena je i Odluka o raspodjeli sredstava po Javnom pozivu za financiranje omladinskih startup biznisa. Tekst Odluke možete pogledati galeriji. S odabranim korisnicima zaključit će se ugovori kojima će se definirati prava, obveze i odgovornosti kao i ostali elementi relevantni za realizaciju odabranih projekata, piše notra.ba. Maji i svim drugim pokretačima startup biznisa želimo uspjeh u budućem radu.

- Oglasi -

- Oglasi -
spot_img
spot_img

NAJNOVIJE OBJAVE