Vitez
snijeg
0 ° C
0 °
0 °
100 %
4.1kmh
90 %
Uto
-0 °
Sri
-0 °
Čet
3 °
Pet
5 °
Sub
6 °

Otvoren moderno opremljen i sadržajan objekt u središtu Viteza (FOTO)

Novi ulaz u središte Viteza, kako smo i ranije pisali, svakim danom poprima konačne konture, a s time i sam grad dobiva novu dimenziju te se dodatno otvara za sljedeća ulaganja, nove sadržaje i u konačnici ugodniji život Vitežana ali i svih koji u Vitez dolaze.

Tako je danas (utorak, 1.12.2020.) otvoren moderno opremljeni objekt koji posjetiteljima nudi niz kvalitetnih sadržaja. Radi se o drugoj benzinskoj crpki u vlasništvu Tomislava Petrovića, poduzetnog Vitežanina koji je, kako je potvrdio za viteški.ba, ukupno uložio oko 2 milijuna KM u ovaj poslovni poduhvat, a danas smo se i u uvjerili da je ovo zasigurno jedna od najmodernijih crpki s popratnim sadržajima u BiH.

U sklopu crpke nalazi se i trgovina te kavana za koju posjetitelji već tvrde kako ima kavu najbolju u gradu. Uz odličnu kavu u ponudi su i druga pića, topla i svježa peciva, sendviči i kolači.

Također, tijekom ovoga mjeseca bit će otvorena i samouslužna autopraonica čime će ovaj kompleks biti u potpunosti zaokružen u modernu cjelinu.

Vrijedi istaknuti kako su goriva vrhunske kvalitete (INA goriva), a moguće je puniti i vozila koja koriste plin. Otvaranjem crpke, marketa, kavane i autopraonice u Vitezu je zaposleno deset osoba.

NAJNOVIJE OBJAVE

- Advertisment -