spot_img
spot_img
spot_img
Vitez
oblačno
-2 ° C
-2 °
-2 °
91 %
0.6kmh
96 %
Ned
1 °
Pon
5 °
Uto
3 °
Sri
6 °
Čet
6 °

Sastanak Uprave HP Mostar i ekspertnog tima Svjetske poštanske unije (UPU)

- Oglasi -

Uprava društva Hrvatske pošte Mostar održala je sastanak u sjedištu HP Mostar s predstavnicima ekspertnog tima Svjetske poštanske unije (UPU).

Sudionici sastanka u ime Svjetske poštanske unije (UPU) su bili dr. Nikola Trubint (Srbija) i g. Yuri Spiriev (Bugarska) te članovi Uprave društva HP Mostar na čelu s Direktorom – predsjednikom Uprave Mate Rupčić.

Tema sastanka je projekt pod nazivom „Integrirana poštanska reforma i razvojni plan za Bosnu i Hercegovinu (IPDP)“ kojeg predvode Ministarstvo komunikacija i prometa BiH i Svjetska poštanska unija (UPU). Plan je da se projekt realizira kroz ekspertnu misiju te niz radionica i treninga sukladno IPDP metodologiji. U mjesecu prosincu će se ostvariti kontakti sa svim uključenim stranama u Bosni i Hercegovini kako bi se definirao Master plan za reformu i razvoj poštanskog sustava u Bosni i Hercegovini.

Na sastanku se razgovaralo o svim značajnim aspektima poštanske djelatnosti koji mogu pridonijeti kvalitetnoj izradi finalnog dokumenta koji će svakako biti na raspolaganju svim zainteresiranim stranama u Bosni i Hercegovini. Cilj projekta je poboljšanje kvalitete poštanskih usluga u cijeloj Bosni i Hercegovini kao i usklađivanje poštanskih procesa sa svjetskim standardima i trendovima.

- Oglasi -

NAJNOVIJE OBJAVE

error: Sadržaj je zaštićen.