spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Stiže važna promjena za zaposlene u Njemačkoj: Ovaj bi propis trebao vrijediti ​​neograničeno

spot_img
Video AD

Uzimanje bolovanja preko telefona za radnike u Njemačkoj bi trebalo biti trajno omogućeno. Kako pišu njemački mediji, uredba koja je zaživjela kao mjera tijekom pandemije koronavirusa pokazala se učinkovitom.

Oglasi #1

Ministar zdravstva Njemačke Karl Lauterbach želi omogućiti trajno otvaranje bolovanja putem telefona. Prema nacrtu zakona, uredba se u praksi pokazala kao olakšanje i za pacijente i za liječnike.

Ovaj bi se propis trebao primjenjivati ​​neograničeno, a ne samo za bolesti dišnog sustava, piše Fenix-magazin.

Oglas #3

Pacijenti moraju biti upoznati s praksom

Svatko tko ima blage simptome trebao bi moći dobiti bolovanje telefonom. No, to se odnosi samo na pacijente koji su pacijenti u liječničkoj praksi.

U nacrtu zakona stoji: Uredba se u praksi pokazala kao korisno olakšanje.

Rasteretiti prenapučene ordinacije

Osobe s prehladom ili gastrointestinalnom infekcijom više ne bi trebale ići u pune čekaonice radi bolovanja, već bi mogle uzeti bolovanje iz svog doma telefonskim putem. Njemačko zajedničko povjerenstvo treba razraditi kako će “telefonsko bolovanje” izgledati u budućnosti.

Najkasnije do iduće sezone prehlade ponovno bi se trebalo biti omogućeno uzimanje bolovanja putem telefona.

Podsjećamo, nedavno je istekla posebna uredba kojom je bilo moguće uzeti bolovanje telefonom. Ova mjera donesena je tijekom pandemije koronavirusa, a mogli su je koristiti pacijenti s lakšim oboljenjima dišnog sustava.

Oglas Dno #1

NAJNOVIJE OBJAVE

error: Sadržaj je zaštićen.