spot_img
spot_img
spot_img
Vitez
oblačno
0.3 ° C
0.3 °
0.3 °
88 %
1.3kmh
92 %
Pon
-0 °
Uto
3 °
Sri
7 °
Čet
7 °
Pet
4 °

TRS Dioniz preporučuje svoja vina za gotovo sve prilike, donosimo neke od njih

- Oglasi -

Dobro je poznato kako je vino jedno od najpopularnijih alkoholnih pića koje se smatra jednim od najvažnijih sastojaka mnogih europskih i mediteranskih kuhinja, odnosno kultura. Postoje razne vrste vina koje odražavaju raznolikost klime i tla na kojem su uzgojene različite vrste vinove loze, ali samo one nezaboravnih okusa ima vinarija ,,TRS” Ilok, čija je vina na područje Bosne i Hercegovine donijela viteška tvrtka vinarija TRS Dioniz.

Ugodni harmonični mirisi, okusi bogati aromom ribizla, papra i čokolade spoj su vina koje samo vinarija ,,TRS” može proizvesti, a ako se pitate koje je to vino, riječ je o vinu Cabernet Sauvignon, tamno crvene boje, sa lijepim primjesama zrele trešnje. TRS Dioniz dalje preporučuje vino savršenog sklada koji daruje osjećaj užitka kojem se svatko i ponovno rado vraća. Vino je i primamljivog izgleda, jer je ružičaste boje, proizvedeno od grožđa sorte Frankovka po čemu je i dobilo ime Franka. Lepršavo i elegantno vino, intenzivnog je mirisa, raskošne arome, ugodnog i dugačkog okusa. Ukoliko se pitate koje vino kušati uz deserte, lagana bijela mesa i ribu, vinarija TRS Dioniz preporučuje vodeći Traminac u Europi. U mirisu dolaze do izražaja arome ruže i marcipana. Zlatno- žute je boje. Cabernet Franc, Sauvignon Blanc, Frankovka, Chardonnay, Graševina Dekan, Rajnski Rizling i još puno toga dobroga i vrhunskoga ima vinarija TRS Dioniz.

Nastavi li se niz u koje sve svrhe popiti nabrojana vina, to će biti za one prijatelje s kojima dijelimo čitav životni put, za ljubav i najljepše uspomene, za trenutke ludosti, za slobodu samoće koja ne znači usamljenost, za mali krug odabranih ljudi, za buntovnike koji se ne boje biti svoji i za mnoge druge trenutke koji se bilježe u uspomenama, a s čime drugim, nego s vinima vinarije TRS Dioniz. Ukoliko još niste počastili svoje nepce vrhunskim vinima, vrijeme je da to učinite sa preporučenim vinima uz najdraže osobe.

- Oglasi -

NAJNOVIJE OBJAVE

error: Sadržaj je zaštićen.