spot_img
spot_img
spot_img
Vitez
oblačno
-3.5 ° C
-3.5 °
-3.5 °
97 %
0.4kmh
100 %
Pon
5 °
Uto
3 °
Sri
6 °
Čet
7 °
Pet
1 °

U BiH sljedeće godine stiže novi maloprodajni trgovački lanac

- Oglasi -

Kompanija Pepco je otkrila planove za početak poslovanja u Bosni i Hercegovini koji je planiran iduće godine.

Pepco planira otvoriti svoje prve trgovine u Bosni i Hercegovini na jesen 2023. godine, a lanac trgovina je u potrazi za potencijalnim lokacijama u Sarajevu i Banjoj Luci.

Pepco, maloprodajni lanac trgovina sa brzim rastom vrijednosti, danas je najavio planove za pokretanje poslovanja u Bosni i Hercegovini, pri čemu će prve trgovine biti otvorene na jesen 2023. godine.

Bosna i Hercegovina će biti 19. tržište za Pepco brend. Ovaj lanac ima više od 3.000 trgovina od Estonije na sjeveru Europe do Italije na jugu i od Španjolske na zapadu do Bugarske na istoku. Ove godine Pepco je također uspješno otvorio svoje prve trgovine u Njemačkoj i Grčkoj.

Pepco je jedinstveni maloprodajni lanac diskontnih trgovina sa raznolikom ponudom, kako proizvoda za dom, tako i odjeće za cijelu obitelj sa oko 500 kategorija, a sve po veoma niskim cijenama.

Niske cijene su ključna snaga Pepco trgovina, kako ističe većina njegovih kupaca (65%). Oni redovno posjećuju Pepco trgovine i 2/3 kupovina planiraju unaprijed, ali u isto vrijeme neki kupci posjećuju ove trgovine iz zadovoljstva, bez posebnog plana kupovine. Pepco trgovine su povoljne i nude profesionalnu, prijateljsku uslugu. Njihov indeks zadovoljstva kupaca iznosi 88%, što se ogleda u redovno osvajanim nagradama kao što su Zvijezde kvaliteta usluge. Nakon tržišnog uspjeha u Sloveniji, Hrvatskoj i Srbiji, Pepco u početku cilja na područje Sarajeva i Banje Luke za svoje prve trgovine, a nakon njih slijedi dalje širenje u zemlji.

Pepco je zajedno sa brendovima Poundland i Dealz dio Pepco grupe sa sjedištem u Ujedinjenom Kraljevstvu, koja je izašla na burzu 2021. godine na Varšavskoj burzi pod oznakom: PCO. Domet Grupe se proteže izvan Europe zajedno sa globalnim dobavljačem, PGS, koji ima urede smještene strateški širom južne i istočne Azije.

- Oglasi -

NAJNOVIJE OBJAVE

error: Sadržaj je zaštićen.