spot_img
spot_img
spot_img
Vitez
raštrkani oblaci
18.4 ° C
18.4 °
18.4 °
74 %
2.2kmh
36 %
Uto
30 °
Sri
32 °
Čet
36 °
Pet
30 °
Sub
21 °

U Rijeci (RH) iskazano veliko zanimanje za turističke potencijale Središnje Bosne

- Oglasi -
- Oglasi -

Ministarstvo gospodarstva Srednjobosanske županije u suradnji Turističkom zajednicom ŽSB danas je održalo promociju turističke ponude Županije u Rijeci, Republika Hrvatska.

Domaćin promocije bila je Turistička zajednica grada Rijeka. U ugodnom ambijentu na glavnom trgu Korzo predstavnici ŽSB imali su priliku predstaviti turističke potencijale Središnje Bosne građanima Rijeke i Primorsko-goranske županije, kao i medijima koji su u velikom broju prisustvovali promociji.

Nakon promocije održana je i radionica B&B kojoj su prisustvovali predstavnici Turističkih agencija grada Rijeke. Na radionici su Amra Livnjak – predstavnica Ministarstva gospodarstva, Miroslav Matošević – ravnatelj Turističke zajednice, Anto Brtan – ravnatelj Agencije za kulturnopovijesnu i prirodnu baštinu i razvoj turističkih potencijala grada Jajca, Šejla Imamović – voditeljica prodaje i marketinga Lječilišta „Reumal“ Fojnica i Marijana Pejić – predstavnica hotela „Turist 98“ Jajce prezentirali turističke aranžmane za koje su prisutni iskazali veliko interesovanje.

- Oglasi -
spot_imgspot_img
spot_img

NAJNOVIJE OBJAVE

error: Sadržaj je zaštićen.