spot_img
spot_img
spot_img
Vitez
oblačno
6.6 ° C
6.6 °
6.2 °
99 %
1.2kmh
100 %
Sub
8 °
Ned
15 °
Pon
16 °
Uto
18 °
Sri
20 °

U tijeku javni poziv poduzetnicima- na raspolaganju 30 milijuna KM u FBiH

spot_img

Federalno ministarstvo energije, rudarstva i industrije objavilo je javni poziv za kandidiranje Programa utroška utvrđenih u razdjelu 17. Proračuna Federacije Bosne i Hercegovine za 2021. godinu Federalnom ministarstvu energije, rudarstva i industrije „Tekući transferi i drugi tekući rashodi – subvencije privatnim poduzećima i poduzetnicima“ u iznosu od 30 milijuna KM.
 
Predmet javnog poziva je prikupljanje prijava za dodjelu financijske pomoći, u skladu s Programom utroška sredstava utvrđenih u razdjelu 17. Proračuna Federacije Bosne i Hercegovine za 2021. godinu Federalnom ministarstvu energije, rudarstva i industrije “Tekući transferi i drugi tekući rashodi – Subvencije privatnim poduzećima i poduzetnicima“ („Službene novine Federacije BiH“, broj 75/21). Ukupna raspoloživa financijska sredstva za provođenje ovog Javnog poziva iznose 30.000.000 KM. Maksimalan iznos financijske pomoći koji se može dodijeliti jednom korisniku, po ovom javnom pozivu, ne može preći 700.000 KM.
 
Javni poziv je objavljen u „Službenim novinama Federacije BiH“, broj 76/21 i  u dnevnim novinama 24.9.2021. godine, kao i na web stranici Federalnog ministarstva energije, rudarstva i industrije.
 
Ovo ministarstvo poziva sve zainteresirane da preuzmu javni poziv sa web stranice  www.fmeri.gov.ba, te da se prijave ukoliko ispunjavaju zadane kriterije.
 
Specifičnost ovog javnog poziva je da će svi prijavljeni koji budu ispunjavali uslove dobiti sredstva proporcionalno broju uposlenih u društvu.
 
Javni poziv je otvoren 21 dan od dana zadnje objave, odnosno do 15.10.2021. godine.
 
Federalno ministarstvo energije, rudarstva i industrije napominje da društva koja su bila korisnici financijske pomoći u 2020. godini ne mogu aplicirati po ovom javnom pozivu, priopćeno je iz ovog federalnog ministarstva.

NAJNOVIJE OBJAVE

error: Sadržaj je zaštićen.