spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Važno obavještenje iz Općine za sve poljoprivredne proizvođače

- Oglasi -

Iz Općine Vitez obavještavaju poljoprivredne proizvođače, fizičke i pravne osobe s područja općine Vitez koji su upisani u Registar poljoprivrednih gazdinstava (RPG) i Registar klijenata (RK) da je Pravilnikom o upisu u Registar poljoprivrednih gazdinstava i registar klijenata  („Službene novine Federacije BiH“, broj 42/08) propisano da su sva poljoprivredna gazdinstva obvezna do 31.3.2023. godine izvršiti ažuriranje podataka, odnosno prijavu promjena na svom poljoprivrednom gazdinstvu (zasijane i planirane poljoprivredne kulture na poljoprivrednom zemljištu, trenutno stanje i promjene vrste, brojnog stanja stoke, promjene zemljišnog posjeda  i osnova korištenja poljoprivrednog zemljišta kod općinske službe koja vodi registar.

Sve ostale promjene koje se odnose na promjenu nositelja gazdinstva, članova, broj žiro-računa, prebivališta ili sjedišta, dužni ste prijaviti u roku od 30 dana od dana nastanka promjene. Poljoprivrednici koji ostvaruju premije, a žele registrirati obrt ili gospodarsko društvo navedene promjene moraju izvršiti do 31.3.2023. godine.

Poljoprivrednici koji ne izvrše ažuriranje podataka u Registru poljoprivrednih gazdinstava i Registru klijenata u propisanom roku, neće moći aplicirati na mjere iz programa novčanih podrški za 2023. godinu. Napomena: zadnji datum predaje obrazaca za ažuriranje je do 17.03.2023.godina. Poljoprivrednici nakon što ažuriraju podatke mogu podnijeti prijave za poticaje.

Za sve dodatne informacije možete se obratiti u Općinu Vitez, ured broj 213. u Službi za poduzetništvo i lokalni razvoj Općine Vitez ili putem broja telefona 030 718 217.

- Oglasi -

NAJNOVIJE OBJAVE