spot_img
spot_img
spot_img
Vitez
oblačno
4 ° C
4 °
4 °
99 %
1.2kmh
100 %
Čet
4 °
Pet
7 °
Sub
9 °
Ned
8 °
Pon
7 °

VIDEO: U tijeku gradnja Sarajevske obilaznice – LOT 3B

- Oglasi -
- Oglasi -

Trasa LOT 3B je spoj petlje Vlakovo sa petljom na Mostarskom križanju na magistralnu cestu M-17/M-5.

Izgradnjom LOT 3B omogućit će se bolja povezanost autoceste na Koridoru Vc sa mrežom prometnica nižeg ranga, magistralnim i lokalnim cestama. Konkretnije, omogućit će se izravna veza za vozila koja prema petlji Vlakovo na autocesti dolaze sa kružnog toka na Mostarskom križanju, odnosno iz pravca Kiseljaka, Rakovice, Pazarića i Hadžića.Sarajevske obilaznice – LOT 3BIzgradnjom LOT 3B omogućit će se bolja povezanost autoceste na Koridoru Vc sa mrežom prometnica nižeg ranga, magistralnim i lokalnim cestama. Konkretnije, omogućit će se izravna veza za vozila koja prema petlji Vlakovo na autocesti dolaze sa kružnog toka na Mostarskom križanju, odnosno iz pravca Kiseljaka, Rakovice, Pazarića i Hadžića.

- Oglasi -

Inače ova lokacija predstavlja veliki problem vozačima, jer svi koji dolaze na Mostarsko križanje s južne strane ne mogu se uključiti na autocestu. Prinuđeni su ići na Ilidžu da se okrenu i ponovo se vrate na Mostarsko križanje pa kroz Vlakovo na autocestu.

- Oglasi -

Također izgradnjom ove spojne ceste će se rasteretiti lokalna prometnica kroz naselje Vlakovo i podići će se sigurnost pješaka i vozila na njoj.

- Oglasi -
spot_imgspot_img
spot_img

NAJNOVIJE OBJAVE

error: Sadržaj je zaštićen.