spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Za manje od mjesec kreću prvi letovi između Foggie i Mostara

- Oglasi -

Lumiwings će ovog ljeta započeti s letovima od Foggie, grada smještenog nekih 380 kilometara istočno od Rima, do Mostara.

- Oglasi -

Usluge će biti pokrenute 3. lipnja i održavat će se dva puta tjedno, srijedom i subotom. Karte su već puštene u prodaju putem Lumiwingsove web stranice.

Generalni direktor Zračne luke Foggia, Antonio Maria Vasile, rekao je da će ova služba prvenstveno biti namijenjena hodočasnicima koji posjećuju Međugorje u blizini Mostara.

- Oglasi -

Dimitris Kremiotis, odgovorni menadžer u Lumiwingsu, dodao je: “Zračna luka Foggia raste. Vrlo je ohrabrujuće što se dodaje važno odredište vjerskog i kulturnog turizma poput Mostara koji sa svojim Starim mostom i Starim gradom dijeli članstvo u UNESCO-u kao mjesto svjetske baštine s lokalitetima Gargano i Puglia”.

Lumiwings je grčki prijevoznik posluje u Italiji. Ima flotu od dva zrakoplova, s jednim Boeingom 737-300 i jednim B737-700, prenosi Ex-Yu Aviation.

Prošle godine prijevoznik je obavljao letove u ime Air Serbia. Prošlog tjedna, Aeroitalia je najavila kako počinje dvije tjedne rotacije iz Forlija za Mostar sa zrakoplovom ATR72-600.

- Oglasi -

NAJNOVIJE OBJAVE

error: Sadržaj je zaštićen.