spot_img
spot_img
spot_img
Vitez
oblačno
4 ° C
4 °
4 °
99 %
1.2kmh
100 %
Čet
4 °
Pet
7 °
Sub
9 °
Ned
8 °
Pon
7 °

Zagrebački studenti posjetili “Ambyentu” u Vitezu

- Oglasi -
- Oglasi -

Studenti i profesori Šumarskog fakulteta Sveučilišta iz Zagreba jučer su (3.11.) posjetili tvornicu namještaja “Ambyenta” i kompaniju FIS, a u okviru terenske nastave iz nastavnog plana i programa.

Studenti su upoznati sa nastankom i razvojem brenda Ambyenta – jednog od najvećih regionalnih proizvođača namještaja, obišli najsuvremenije proizvodne pogone i u najboljoj praksi mogli da vide kompletan proizvodni proces nastajanja Ambyenta proizvoda od trupca do finalnog proizvoda.

- Oglasi -

Impresionirala ih je činjenica da asortiman Ambyente sadrži oko 500 vrhunski dizajniranih i kvalitetnih proizvoda od punog drveta i pločastih materijala. Pored obilaska pogona i kruga tvornice, gostima su eksperti iz poduzeća i kroz stručne prezentacije pokazali kako funkcionira cjelokupni tok proizvodnje a koji je u potpunosti praćen upotrebom suvremenog informacijskog softvera.

- Oglasi -

Ivana Perić, docentica na fakultetu navela je da ovom posjetom FIS-u i Ambyenti studentima žele dati uvid u događanja i probleme u realnom sektoru, priliku da vide kako sve one stvari koje uče na fakultetu kroz teoriju, praktične i laboratorijske vježbe funkcioniraju na terenu.

„Studenti mogu vidjeti na primjeru FIS-a i Ambyente kako se proizvodi i radi u praksi, i kako jedan suvremeni informacijski sustav doprinosi efektivnom i efikasnom vođenju poduzeća“.–kazala je profesorica Perić.

Zagrebački studenti su istaknuli da je ovo bila jedinstvena prilika da dobiju i praktična znanja i iskustva koja će im biti izuzetno važna u daljnjem školovanju i poslije, profesionalnom angažmanu.

- Oglasi -
spot_imgspot_img
spot_img

NAJNOVIJE OBJAVE

error: Sadržaj je zaštićen.