viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 07.06.22 @ 20:57

Osnovna glazbena škola Jakova Gotovca Novi Travnik područni odjel Vitez održala je svoj Godišnji koncert na kojem je, ujedno iskorištena prilika i svečano dodijeljene diplome za osvojene nagrade na natjecanjima. Koncert je održan večeras u prepunom Napretkovom domu, a mogli su se čuti zvuci harmonike, violine, gitare, klavira, ali i najljepših dječjih glasova.

Na koncu koncerta veliki dio mladih glazbenika je dobio nagradu. Inače, Osnovna glazbena škola Jakova Gotovca Novi Travnik sa svoja četiri područna odjela se može pohvaliti sa ukupno 61 osvojenom nagradom, na školskom, federalnom i međunarodnom natjecanju. Od toga, učenici područnog odjela Vitez se mogu pohvaliti s najvećim brojem nagrada. Ukupno je riječ o 24 nagrade, 12 prvih nagrada, 9 drugih nagrada i 3 treće nagrade. Od toga je 16 na školskoj razini, 7 na federalnoj i 1 na međunarodnoj razini.

OGLAS

U povodu ovog značajnog koncerta, ravnatelj glazbene škole Josip Dujmušić se kratko obratio, podijelio nagrade, zahvalio profesoricama na radu i trudu te poželio uspjeh u narednom periodu.

OGLAS
Oglasi
LM