viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 26.09.22 @ 11:20

Dodjelom nagrada u nedjelju navečer završen je ovogodišnji Komedija fest u Bjelovaru.

OGLAS

Članovi žirija bili su hrvatski glumci glumci Erna Rudnički i Matija Jakšeković te pjesnik Slaven Klobučar, koji su među 7 predstava u natjecateljskom dijelu najboljom proglasili „Pidžamu za šestero“, u izvedbi glumaca Gradskog kazališta mladih Vitez.

Oglas

„Pidžama za šestero“ proglašena je i najboljom predstavom po izboru publike, s nestvarno visokom prosječnom ocjenom od 4,973.

Nagradu za najbolju žensku sporednu ulogu Komedija festa osvojila je Ilijana Budimir Trupina, za ulogu Suze u predstavi „pidžama za šestero“, javlja Radio Vitez.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Predstava “Pidžama za šestero” rađena je u koprodukciji GKM Vitez i HKC Nova Bila. U predstavi igraju: Slaven Katava, Ivanela Brković, Bruno Grebenar, Ilijana Budimir Trupina, Ana Gabrić i Matej Baškarad. Predstavu je režirao Marko Mirković. Tehnička potpora je Svjetlana Križanović, a grafičku pripremu radio je Borislav Sučić. Producenti predstave su Dragan Đido i Ivan Sajević.

„Imate sjajnu predstavu i ne mijenjajte ništa. Napravili ste komediju zabune, školski i točno. Uživali smo gledajući, i jako dugo nismo ovako čistu, jasnu komediju pogledali da nam je bilo baš onako ugodno, vrijeme je jako brzo prošlo. Odlično ste predstavu odigrali“, kazali su između ostalog nakon okruglog stola članovi žirija ansamblu predstave, a što su na koncu honorirali i nagradom za najbolju predstavu.

O predstavi: Možemo li kriviti Bernarda što ima ljubavnicu Suzi koja se pretvara da je Robertova ljubavnica kako Žana ne bi znala da je ona Bernardova ljubavnica, dok je sve vrijeme Robert Žanin ljubavnik koji se pretvara da je ljubavnik od kuharice Suze kako Bernard ne bi znao da Žana ima ljubavnika, dok se Bernardova stvarna ljubavnica pretvara da je… ?! Koliko ljubavnica i ljubavnika ukupno treba biti?!

Ova urnebesna komedija vodi nas kroz labirint u kojemu se ljubavnici i ljubavnice prikivaju po cijeloj kući. Tko koga vara? Tko je prevaren, a tko vjeran? Ukoliko niste do sada, obvezno ne propustite pogledati prvo sljedeće igranje i otkrijte odgovore na ova pitanja!

Oglasi
LM