viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 15.10.20 @ 19:16

U domu HKD Napredak u Vitezu, u četvrtak, 15.10.2020. godine održana je redovita Izborna skupština podružnice HKD Napredak Vitez na kojoj je nešto manje od 50 nazočnih članica i članova Društva biralo novo vodstvo za naredne četiri godine.

Predsjedatelj Izborne skupštine Nikola Šarić otvorio je rad skupštine te nakon pozdrava gostiju dao prijedlog dnevnoga reda na izjašnjavanje. U svojstvu gosta članove skupštine pozdravili su Tomislav Bošnjak-Matić, načelnik općine Vitez, Zvonimir Čilić, bivši predsjednik HKD Napredak Vitez i Josip Križanović, dopredsjednik Središnje uprave HKD Napredak.

OGLAS

Obraćajući se nazočnima dosadašnji predsjednik viteške podružnice Napretka Zoran Kupreškić, u emotivnom obraćanju istaknuo je sve uspjehe Društva kroz proteklo vrijeme što daje pravo svakom Napretkovcu iz Viteza da se pohvali kako je dio najbolje organizirane podružnice ovog Društva. Kupreškić je naglasio broj članica i članova HKD Napredak Vitez te sve sekcije koje djeluju pri podružnici, a to su tamburaška, pjevačka, harmonikaška, folklorna te skupina mažoretkinja. Posebno značajna aktivnost je i uređenje tavanskih prostorija zgrade u kojoj HKD Napredak djeluje prema projektu arhitektice Nataše Križanović, a rekonstrukcija se upravo privodi kraju za što je putem Republike Hrvatske osigurano oko 35 000 KM.

OGLAS

Na skupštini je usvojeno Financijsko izvješće i Izvješće Nadzornog odbora, a zaslužnim pojedincima i pravnim osobama dodijeljene su i zahvalnice kao iskaz zahvale za potporu radu HKD Napredak Vitez.

OGLAS

Nakon provedenog izbornog procesa konstatirano je da će novi Upravni odbor činiti: Nikola Šarić, Darija Topić, Marina Alilović, Gordana Mišković, Ljilja Marić, Zdravko Vrebac, Mirjan Kupreškić, Zoran Kupreškić i Nataša Križanović.

U Nadzorni odbor izabrani su: Anto Zirdum, Dragan Babić, Milka Toljušić, Ivana Maros i Ivo Jandrić.

Također, izabrana je i nova predsjednica Upravnog odbora, a riječ o Gordani Mišković, dugogodišnjoj članici Napretka, voditeljici sekcije orkestra harmonika i profesorici glazbene kulture.

Oglasi
LM