spot_img
spot_img
spot_img
Vitez
oblačno
14.4 ° C
14.4 °
14.4 °
89 %
2.1kmh
100 %
Pet
14 °
Sub
21 °
Ned
20 °
Pon
19 °
Uto
17 °

U Franšiznom centru u Vitezu održana bh. premijera predstave “Sex i glad” Tarika Filipovića

- Oglasi -
- Oglasi -

Upravo je viteška publika imala čast gledati premijeru predstave koja će se pored Viteza odigrati još i u Jajcu, Mostaru i Zenici.

Tarik Filipović je prepunu Kongresnu dvoranu Franšiznog centra nasmijao do suza, a bosanski humor još je jednom izašao iz hrvatskog glumca koji je na sebi svojstven način predstavio dvije najvažnije muške stvari u životu: sex i glad (hranu), javlja Centralna.

- Oglasi -

Predstava govori o doktoru seksologije, profesoru i playboyu imena Udo­ Špricnmaher. Ova predstava publiku je nakratko odvela na uzbudljivi safari kroz prašumu pojmovlja iz područja ljudske seksualnosti. U ovoj predstavi publika je imala priliku upoznati i/ili prepoznati najrazličitije vrste seksualnih odnosa, seksualnih pomagala, kao i fenomene poput cyber seksa, chem seksa ili, na primjer, roll playa..

- Oglasi -

Koliko god da živimo u hiperseksualiziranom svijetu, toliko je još uvijek ova tema mnogima u sferi tabua. Predstava ”Sex i glad” upravo pokušava detabuizirati ovo neizostavno područje ljudske prirode, a primarni joj je zadatak opustiti, educirati, zabaviti i nasmijati jer smijeh je najpouzdaniji i najučinkovitiji lijek u ova impotentna vremena.

Nakon dana odmora predstava nastavlja put Mostara, gdje će biti izvedena u Hrvatskom domu Herceg Stjepan Kosača, a završnica turneje i šlag na tortu je rodna Zenica Tarika Filipovića (22. rujna), gdje će predstava biti izvedena u Bosanskom narodnom pozorištu.

Sve predstave planirane su i zakazane za 20 sati, a ulaznice za predstave u preostala tri grada možete potražiti u Jajcu (Recepcija hotela Turist, blagajna Doma kulture), Mostaru (biletarnica HD Herceg Stjepan Kosača) i u Zenici (Blagajna BNP), te na online sustavu Kupikartu.ba.

- Oglasi -
spot_imgspot_img
spot_img

NAJNOVIJE OBJAVE