spot_img
spot_img
spot_img
Vitez
oblačno
19.6 ° C
19.6 °
19.5 °
85 %
1.8kmh
93 %
Pon
34 °
Uto
34 °
Sri
36 °
Čet
37 °
Pet
27 °

Muška pjevačka skupina “Krčevljani” nastupila na 24. tradicionalnim “Uskopaljskim jesenima”

ana_uskrs
tikop_uskrs
cavara_usrks
hdz_uskrs

Nakon uspješnog nastupa na VIII. smotri folklora “Srce Središnje Bosne” koja je održana 3. listopada 2020. u Busovači gdje su nastupile dvije Napretkove sekcije, muška pjevačka skupina “Krčevljani” i Napretkov vokalno – instrumentalni ansambl, u nedjelju 25. listopada 2020. godine sekcija muške pjevačke skupine “Krčevljani” nastupili su na 24. tradicionalnim “Uskopaljskim jesenima”.

Nastup Napretkovog vokalno – instrumentalnog ansambla na VIII. smotri “Srce središnje Bosne” u Busovači

Iako su kulturna događanja svedena na minimum, sekcije Hrvatskog kulturnog društva Napredak podružnica Vitez aktivno rade i odazovu se svim pozivima organizatora raznih manifestacija.

„Sve sekcije HKD Napredak podružnica Vitez aktivno treniraju, rade i sudjeluju na raznim manifestacijama unatoč mnogim ograničenjima. Na svim probama, aktivnostima i nastupima, sudjelujemo poštivajući sve preporuke i u skladu s trenutnim epidemiološkim mjerama. Iskreno se nadamo kako po drugi puta neće doći do lockdowna, gdje bismo i mi kao Društvo bili strašno pogođeni i teško bismo se u istoj mjeri vratilli radu i aktivnostima“ , izjavila je za viteški.ba povodom nastupa “Krčevljana” u Uskoplju predsjednica HKD Napredak podružnica Vitez Gordana Mišković.

NAJNOVIJE OBJAVE

error: Sadržaj je zaštićen.