viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 26.10.20 @ 09:32

Nakon uspješnog nastupa na VIII. smotri folklora “Srce Središnje Bosne” koja je održana 3. listopada 2020. u Busovači gdje su nastupile dvije Napretkove sekcije, muška pjevačka skupina “Krčevljani” i Napretkov vokalno – instrumentalni ansambl, u nedjelju 25. listopada 2020. godine sekcija muške pjevačke skupine “Krčevljani” nastupili su na 24. tradicionalnim “Uskopaljskim jesenima”.

Nastup Napretkovog vokalno – instrumentalnog ansambla na VIII. smotri “Srce središnje Bosne” u Busovači

Iako su kulturna događanja svedena na minimum, sekcije Hrvatskog kulturnog društva Napredak podružnica Vitez aktivno rade i odazovu se svim pozivima organizatora raznih manifestacija.

OGLAS

„Sve sekcije HKD Napredak podružnica Vitez aktivno treniraju, rade i sudjeluju na raznim manifestacijama unatoč mnogim ograničenjima. Na svim probama, aktivnostima i nastupima, sudjelujemo poštivajući sve preporuke i u skladu s trenutnim epidemiološkim mjerama. Iskreno se nadamo kako po drugi puta neće doći do lockdowna, gdje bismo i mi kao Društvo bili strašno pogođeni i teško bismo se u istoj mjeri vratilli radu i aktivnostima“ , izjavila je za viteški.ba povodom nastupa “Krčevljana” u Uskoplju predsjednica HKD Napredak podružnica Vitez Gordana Mišković.

Oglasi
LM