viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 31.05.23 @ 12:36

Dani hrvatskog kazališta u BiH i dalje traju, a petak, 2. Lipnja 2023. od 20:00 sati bit će prikazana još jedna premijera Gradskog kazališta mladih ”Vitez”. Riječ je o predstavi Trnoružica i hrabri princ koja je rađena prema tekstu Save Škobića.

Adaptaciju teksta i režiju potpisuje Anja Stipinović.

OGLAS

”Predstavu smo radili šest mjeseci i u nju smo utkali mnogo znanja, truda, volje i želje kako bi na što bolji način prikazali publici naše viđenje ove divne, kultne, dobro poznate bajke. U predstavi glumi jedna od srednjih grupa našeg kazališta, ukupno ima četrnaest glumaca i poprilično je bilo zahtjevno postaviti predstavu s toliko likova s obzirom na uzrast glumaca. Nadam se kako smo uspjeli prenijeti emociju na ”daske koje život znače” i da će publika prepoznati naš trud.” – istaknula je redateljica Stipinović.

OGLAS

Trnoružica je još jedna bajka koja govori o borbi dobra i zla, još jedna bajka u kojoj ljubav ima glavnu ulogu, ljubav kao pokretač svega, pobjeđuje sve nedaće. Bajka je namijenjena najmlađem uzrastu, ali i stariji će svakako uživati. Na koji način će ovdje dobro pobijediti zlo preostaje da pogledate u predstavi Gradskog kazališta mladih ”Vitez” u petak 2.6.2023. u 20:00 sati u Kazališnoj dvorani u Vitezu.

OGLAS

U predstavi glume: Ana Radoš, Glorija Radoš, Ena Bonić, Klara Visković, Erika Vujević, Arijana Šantić, Lea Brnada, Maša Nuk – Vuković, Lana Čalić, Mila Čalić, Emin Šahdan, Ena Čalić, Sofija Ćosić, Marija Martinović.

Asistenti režije: Emin Šahdan i Glorija Radoš

Glazba i rasvjeta: Hanka Salkić

Izvršni producent: Ivan Sajević

Petak, 2.6.2023. – vrijeme je za kazalište i za premijeru.

Oglasi
LM