viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 20.12.20 @ 13:30

U Vitezu je u subotu, 19. prosinca 2020. godine održan tradicionalni Božićni koncert Hrvatskog kulturnog društva Napredak podružnica Vitez na kojemu su se predstavile sve sekcije društva te satom glazbe i plesa oduševili publiku koja je ovaj koncert pratila putem medija koji su izravno ili u snimku prenosili koncert.

Publika je uživala u nastupima Napretkovih mažoretkinja, ženske vokalne skupine, tamburaša i muške pjevačke skupine Krčevljani. Također, nastupio je i popularni orkestar harmonika, Ritter ethno ansambl te Napretkovi folkloraši koji su se predstavili s izvornim narodnim plesovima Hrvata Lašvanske doline i Bunjevačkim narodnim plesovima. Na koncertu je s bečkim valcerom nastupio i plesni par Maja Kvesić i Alen Gudalo.

OGLAS

Zbog trenutnih epidemioloških mjera koncert je uživo emitiran putem portala Viteški.ba, a kroz snimku je dostupan na istom, a bit će emitiran i putem televizijskog kanala RTV Herceg-Bosne.

OGLAS

Ovim koncertom HKD Napredak iz Viteza zaključio je bogatu i uspješnu kalendarsku 2020. godinu tijekom koje je realizirano niz značajnih projekata i kulturnih događaja čime je obogaćen društveni život u Središnjoj Bosni.

OGLAS

Predsjednica HKD Napredak Vitez Gordana Mišković istaknula je posebnu zahvalnost publici i pokroviteljima te u ime članica i članova Društva svim vjernicima čestitala nastupajući Božić i božićne blagdane, a svima poželjela sretnu i uspješnu Novu 2021. godinu.

Pokrovitelji koncerta bili su Ministarstvo kulture i športa FBiH, Ministarstvo obrazovanja, znanosti, mladih, kulture i športa ŽSB, Općina Vitez, Hrvatska pošta Mostar, BH Telecom, Maks, Klas, KimTec, Lucius, FIS, Ukras, Kristal, Frizerland, Sport plus, TI Oil, Komping, Bogner, dok su medijski pokrovitelji bili viteški.ba te RTV HB.

Oglasi
LM