spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Predstavljanje zbornika ,,Treperava svjetlost – 120 Napretkovih pjesnika” priređivača Ante Zirduma u Mostaru

- Oglasi -

HKD Napredak Glavna podružnica Mostar organizira predstavljanje zbornika pod nazivom ,,Treperava svjetlost – 120 Napretkovih pjesnika” priređivača Ante Zirduma.

Predstavljanje će se održati u utorak, 24. siječnja 2023. u Maloj dvorani u Hrvatskom domu hercega Stjepana Kosače s početkom u 19 sati.

O zborniku će govoriti: priređivač Anto Zirdum, Ivan Vrljić, tajnik HKD Napredak Glavna podružnica Mostar  i književnica Anita Martinac.

U želji da baci svjetlost na duhovnu dimenziju svog djelovanja na književnom polju, HKD Napredak je odlučio prirediti ovu prigodnu panoramu poezije u kojoj su izabrane pjesme 120 pjesnika sa po jednom pjesmom objavljenom u glasilima HKD Napredak – primarno u godišnjacima, a potom i drugim publikacijama, odnosno u knjigama poezije u nakladi HKD Napredak.

Radi o književnicima koji su članovi Društva, stipendisti i simpatizeri u proteklih 120 godina od utemeljenja ili pak piscima koji su sudjelovali u nekoj od aktivnosti vezanoj za književni život i razne Napretkove projekte.

- Oglasi -

NAJNOVIJE OBJAVE

error: Sadržaj je zaštićen.