spot_img
spot_img
spot_img
Vitez
slaba kiša
15.7 ° C
15.7 °
15.7 °
92 %
1.8kmh
50 %
Sub
15 °
Ned
21 °
Pon
17 °
Uto
17 °
Sri
20 °

Predstavljena knjiga o don Luki Brkoviću

- Oglasi -
- Oglasi -

U dvorani HKD Napredak Vitez predstavljena je knjiga don Luke Brkovića „U službi Bogu i čovjeku“. Knjiga je ovo koju je objavio HKD Napredak Sarajevo u povodu 50 godina svećeništva i 80 godina života don Luke Brkovića. Ova knjiga je zabilješka o bogatom i zanimljivom don Lukinom životu i radu, njegovim aktivnostima, svećeničkom i intelektualnom angažmanu u dugotrajnom svećeničkom pozivu. Don Luka Brković rođen je u Rostovu, općina Novi Travnik, 14. veljače 1940. godine. Za svećenika je zaređen 29. lipnja 1967. godine.

Okupljene goste pozdravila je predsjednica HKD Napredak podružnica Vitez i naglasila kako je večerašnje predstavljanje jedno u nizu događanja u povodu 120. obljetnice HKD Napredak.

Nadahnuto su o svećeničkom pozivu te o don Luki i njegovoj knjizi i životu govorili su msgr. dr. Ratko Perić, biskup Mostarsko-Duvanjski u miru i gvardijan Franjevačkog samostana u Fojnici, fra Mirko Majdandžić.

U glazbenomk dijelu programa nastupili su članovi Vitez ritter orchestra te mješoviti zbor Viteški akordi. Moderatorica je bila Ivanela Brković

- Oglasi -
spot_imgspot_img
spot_img

NAJNOVIJE OBJAVE