viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 13.08.22 @ 18:50

Sinoć je u Domu kulture u Prozoru, u 18 sati, održana promocija knjige „Nikada nećeš hodati sam“ autorice Adrijane Prskalo.

Riječ je drugom izdanju nogometnog romana „Nikada nećeš hodati sam“ u kojem autorica priča o neobjašnjivoj ljubavi prema engleskom nogometnom klubu Liverpoolu. Međutim, knjiga ne govori samo o ljubavi prema jednom nogometnom klubu. Govori o ljudskim vrijednostima, onomu što sport i treba predstavljati: prijateljstvo, okupljanja, putovanja i sve ostalo što je pozitivno. Knjiga ima primjese i autobiografije jer se u njoj spominju svi važni ljudi iz autoričinog života, emocije i događaji.

OGLAS

U svome obraćanju sama autorica knjige je uz pozdrave svima nazočnima između ostaloga istaknula:

OGLAS

 Moja ljubav, moja strast jeste moj Liverpool. Tata je kriv. S njim sam počela gledati utakmice.  Onda sam se kao djevojčica od 10 godina zaljubila u Michael Owena koji je igrao u Liverpoolu, pratila svaki njegov korak dok nisam shvatila da od te ljubavi nema ništa. U međuvremenu sam nesvjesno počela upijati svaki detalj kluba Liverpoola, iščitavati o njegovoj bogatoj i burnoj povijesti, praćenom mnogobrojnim uspjesima, ali i stravičnim tragedijama.  S Liverpoolom sam odrastala, sazrijevala i opirala se predrasudama da jedna djevojka može ispred bilo čega drugog staviti nogometni klub. Onda sam susrela srodne duše i danas smo kao jedna obitelj.

OGLAS

Uz iskrene zahvale svima koji su pomogli ovo izdanje knjiga, autorica se na poseban način zahvalila svojim roditeljima i sestrama.

Knjigu su uz autoricu Adrijana Prskalo predstavili Ivo Čolak i Zlatko Dalić.

Voditeljica programa je bila Anja Stipinović

U glazbenom dijelu nastupila je Lucija Šarčević.

Oglasi
LM