viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 20.11.22 @ 12:29

Ove godine vokalna skupina ,,Viteški akordi” iz Viteza proslavlja svoj 25. rođendan.

Povodom tog značajnog datuma sinoć je u Kongresnoj dvorani Hotela Central u Franšiznom centru BiH u Vitezu održan svečani koncert ,,Viteških akorda” zajedno sa njihovim gostima, prijateljima.

OGLAS

Na početku koncerta, zajedničkom pjesmom svi izvođači koncerta otvorili su proslavu rođendana i time već dali do znanja kako će to biti večer za pamćenje. Profesorica Ana Petrović, profesror Marko Plavčić, Ženski vokalni sastav iz HKD ,,Napredak” Vitez, vokalna skupina iz Busovače ,,Ivančice i prijatelji”, vokalna skupina ,,Lašvanske dive” te Vokalni ansambl iz Bugojna dio su koncertnog sadržaja, a koji je prethodio izlasku neponovljivih ,,Viteških akorda”. Posebno izabrane pjesme, emocije i suze radosnice također su dio značajne proslave, gdje je na kraju istaknut ponos i zadovoljstvo za ovolike godine djelovanja i zajedništva.

OGLAS

Voditeljica ove jedinstvene Vokalne skupine Olga Krezić u svoje ime, ali i u ime ,,Viteških akorda” se zahvalila svima na dolasku, na svim godinama potpore, ali prije svega se zahvalila Bogu, svojoj obitelji na nesebičnoj potpori, jer bez njih i zajedničkog odricanja za probe i odlaske na koncerte ne bi bila to što jest. Još jednom je ponovila zahvalu Bogu za dar bavljenja glazbom i što ih je, jedne drugima na put poslao. Podsjetila je i na nikad prežaljena tri anđela ,,Viteških akorda” Dragan, Braco i Levi. Uz te vrhunske glasove tu su i Ivana, Petar, Marijan, Viktorija, Jadranka, Đolić, Aleksandra i Olga. Nakon nekoliko mjeseci priključili su se Božana, Gordana, Josipa i Ivica. Nakon godinu dana tu su Pamela, Vlatka, Ivanela, Ivan, Dijana, Ljiljana, Branislav, Nikola i tako su prolazili i odlazili neki članovi, ali prva postava se nije mijenjala na što su jako ponosni. Ponosni su što su opstali sve ove godine i sretni što ljubav prema glazbi, lijepoj pjesmi, nikad nije prestala. Ako Bog da, pjevat ćemo dok nam srce želi i glas posluži, ponovno je istaknula Olga Krezić.

OGLAS

Službeni, prepun lijepe pjesme, snažnih riječi i razmjenjenih poklona, program je završio velikim pljeskom brojnih gostiju, nakon čega je nastavljeno druženje u restoranu Cetral i neizostavnu Braću Bralić.

Oglasi
LM