viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 10.11.22 @ 10:08

Ove godine vokalna skupina Viteški akordi iz Viteza proslavljaju svoj 25. rođendan. Povodom tog značajnog datuma u subotu, 19.11. u dvorani Franšiznog centra u Vitezu organiziraju koncert, zajedno sa svojim gostima sa početkom u 19,00 sati. Ulaz je slobodan.

,,I tako, godina za godinom, dok se okreneš, 25.rođendan na vratima. Sretni, presretni i zahvalni dragom Bogu, prvo na daru što nam je poklonio dar bavljenja glazbom i što nas je, jedne drugima na put poslao. Davne, 1997. godine nismo ni slutili koliko godina ćemo provesti zajedno, a krenuli smo tako spontano željni da našu sivu, poslijeratnu svakodnevnicu, učinimo svjetlijom. Brzo su se počeli ostvarivati naši snovi.Okupila se skupina pjevača, a tu su na prvom mjestu naša tri člana, nikad prežaljena anđela Dragan, Braco i Levi. Uz te vrhunske glasove tu su i Ivana, Petar, Marijan, Viktorija, Jadranka, Đolić, Aleksandra i Olga. Nakon nekoliko mjeseci priključili su se Božana, Gordana, Josipa, Ivica. Nakon godinu dana tu su Pamela, Vlatka, Ivanela, Ivan, Dijana, Ljiljana, Branislav, Nikola i tako su prolazili i odlazili neki članovi, ali prva postava se nije mijenjala na što smo jako ponosni. Danas Viteški Akordi broje trinaest članova, a to su Ivana Vidović-Mlakić, Ivanela Brković, Violeta Čečura, Viktorija Ivančić , Ljiljana Jovanović Marić, Vlatka Blaškan, Dijana Vuković, Olga Krezić, Dragan Mlakić Beli, Marijan Krezić, Josip Drmić, Stjepan Mišković i Petar Grebenar. Ponosni smo što smo opstali sve ove godine i sretni što ljubav prema glazbi, lijepoj pjesmi, nikad nije prestala. Ako Bog da, pjevat ćemo dok nam srce želi i glas posluži.
Dragi prijatelji, dobro došli na naš jubilarni 25. rođendan. Ponesite dobro raspoloženje! Čekamo vas”, poručili su Viteški akordi kroz svoj poziv za rođendan.

OGLAS
Oglasi
LM