spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Viteški Napredak sudjelovao na smotri folklora u Republici Hrvatskoj

spot_img
Video AD

U nedjelju, 4. lipnja 2023. godine članovi Hrvatskog kulturnog društva ,,Napredak” podružnica Vitez su sudjelovali na manifestaciji ,,55. Orahovačko proljeće” u Republici Hrvatskoj.

Oglasi #1

Pored mnogobrojnih kulturno- umjetničkih društava, puhačkih orkestara i mažoretkinja, HKD ,,Napredak” Vitez predstavio se sa folklornim sastavom A, tamburaškim i ženskim vokalnim sastavom. Izveli su izvorne igre, Kukunješće i Zavrzlamu.

Prije početka smotre, članovi HKD ,,Napredak” Vitez su sudjelovali u tradicionalnoj Cvjetnoj povorci pred velikim brojem posjetitelja. Prošli su središtem grada Orahovice povodom jubilarnog 55. Orahovačkog proljeća. Kako navode domaćini, time je i ove godine potvrđeno kako je upravo Orahovačko proljeće jedna od najvećih i najljepših kulturno-turističkih manifestacija Slavonije i Baranje. Okupani suncem, građani i posjetitelji s nestrpljenjem su iščekivali središnji događaj Orahovačkog proljeća koji je krenuo u 10:00 sati.

Oglas #3

Viteški Napredak je posebno sretan jer je i ove godine bio sudionik ovog odličnog kulturnog događaja te smatraju kako će nazočiti i u narednim godinama.

Oglas Dno #1

NAJNOVIJE OBJAVE

error: Sadržaj je zaštićen.