viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 05.11.22 @ 10:30

Promocija knjige “Čuvam jednu kišu za nas”, autora Ivana Vidovića, u nakladništvu HKD Napredak podružnica Travnik održana je sinoć u Franšizom centru Vitez.Veliki broj posjetitelja na promociji knjige “Čuvam jednu kišu za nas”, autora Ivana Vidovića još je jednom potvrdio ovog autora kao nekog tko svojim radom i djelovanjem svakodnevno doprinosi unaprijeđenu kulturnog i društvenog života u cjelini i na području općine Vitez, ali i šire.U samu promociju posjetitelje je uveo književnik Ivan Volić koji je najavio autora i predstavljače.

Na samom početku goste i posjetitelje pozdravio je dopredsjednik HKD Napredak Josip Križanović naglasivši kako je kroz povjerenstvo za izdavaštvo u proteklom periodu promoviran veliki broj mladih autora pod okriljem HKD Napredak. Pozdravio je prije svega goste i kolege iz Matice Hrvatske podružnica Vitez i izrazio zadovoljstvo što se i na ovakvim događajima pokazuje kako je suradnja Matica i HKD Napredak kao temeljne institucije Hrvata važna i u Središnjoj Bosni i u Vitezu.

OGLAS

O samoj knjizi govorio je književnik Zdenko Antunović koji je kroz recenziju knjige “Čuvam jednu kišu za nas” pohvalio dugogodišnji književni rad autora Ivana Vidovića.Književnik Feđa Gudić osvrnuo se također na jedan zanimljiv način kroz paralelu s filmom “Društvo mrtvih pjesnika” na autorovu knjigu i izrazio zadovoljstvo što je večeras mogao sudjelovati na promociji iste.Književni kritičar , pjesnik i profesor Željko Grahovac, kroz svoj kritčki osvrt pročitao je nekoliko autorovih pjesama i ukazao na paralelu ove knjige s prošlim autorovim djelom. Za vrijeme čitanja u više navrata publika je velikim pljeskom pozdravila autorove pjesme.

OGLAS

Na kraju se obratio i autor knjige “Čuvam jednu kišu za nas” Ivan Vidović koji je zahvalio nakladniku HKD Napredak i svim posjetiteljima i prijateljima na podršci i dolasku te predstavljačima na sudjelovanju u promociji knjige.U nastavku pogledajte foto galeriju s promocije:

OGLAS
Oglasi
LM