viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 02.11.22 @ 17:00

Urnebesna hit komedija „Tražim muža”, zbog velikog zanimanja i interesa publike održat će se u 20.11.2022.godine u Vitezu, u Franšiznom centru s početkom u 19 sati. 

OGLAS

Ulaznice po cijeni od 15 KM, od danas možete kupiti na recepciji hotela Central u Vitezu ili rezervirati na broj telefona 030/718/460.

Oglas

Predstava ” TRAŽIM MUŽA” je monodrama kabaretskog tipa. Rađena je po tekstovima Duška Radovića. Tema predstave su muško-ženski odnosi.Kroz nekoliko različitih ženskih likova vidjet ćemo šta su sve žene spremne da učine kako bi osvojile željenog muškarca, i kako tog istog muškarca zadržati u svom životu. Shvatit ćemo da “muškarci kakvi god da su, žene će ih uvjek voljeti”. To je vječita igra iz koje niko ne izlazi kao gubitnik! Monolozi su vrlo duhoviti, a cijela predstava je protkana muzikom i plesom, kao važnim faktorom zavođenja.Tijekom cijele predstave učestvuje i publika. Svaka žena će prepoznati sebe u nekom od tih likova, a svaki muškarac će poželeti da baš ON bude “TAJ”.Koreografiju za ovu predstavu radila je Natalija Božić, Režija i glumu potpisuje Jelica Brestovac.

Oglasi
LM