Vitez
raštrkani oblaci
-6.1 ° C
-6 °
-6.1 °
100 %
1kmh
40 %
Ned
9 °
Pon
10 °
Uto
7 °
Sri
8 °
Čet
14 °

Kurirska služba AKS express koja je imala regionalno središte i u Vitezu nestala preko noći

Korisnici ostali bez novca i robe, na službene telefone i u call centru, nitko se ne javlja.

Tvrtka AKS express kurir ostavila je svoje korisnike bez robe i novca, njihova skladišta su ispražnjena, kuriri su dobili otkaz, a na njihov kontakt broj se više niko ne javlja. Ovo je kratak presjek onoga što se dogodilo praktično preko noći, prošloga tjedna u noći sa srijede na četvrtak.

Ova tvrtka koja se bavi kurirskim uslugama, registrirana je u Zvorniku, a tvrtka istog naziva postoji i u susjednoj Srbiji.

“U srijedu sam poslala robu vrijednosti 370 KM. Sutradan me nazvao kurir kojeg osobno poznajem i rekao mi da je njihov magacin ovdje u Sarajevu prazan, da su vozila prodana drugoj tvrtki, a da su oni svi dobili otkaz. Zvala sam dvojicu kurira i oba pričaju isto. Njima nitko nije ni nagovijestio šta će se dogoditi” – priča za portal Faktor.ba A. E. vlasnica butika iz Sarajeva, koja ne zna gdje se nalazi njena roba, ali zna da nikad nije isporučena kupcima.

Gdje je nestala roba, nitko pouzdano ne zna, a među trgovcima se spominje da je završila u glavnom magacinu AKS-a u Zvorniku.

Zbog velikog broja upita X express kurirska tvrtka je objavila i priopćenje u kojem obavještavaju javnost da nisu upoznati sa poslovanjem privrednog društva AKS d.o.o., te s tim u vezi informacije o preuzimanju gospodarskog društva AKS d.o.o. od strane X express d.o.o. nisu točne. Tvrtka X express se ograđuje od svih drugih informacija iznesenih u javnosti vezano za ovaj slučaj.

NAJNOVIJE OBJAVE

error: Sadržaj je zaštićen.