spot_img
spot_img
spot_img
Vitez
oblačno
-3.7 ° C
-3.7 °
-3.7 °
95 %
0.7kmh
100 %
Pon
5 °
Uto
3 °
Sri
6 °
Čet
7 °
Pet
2 °

U Vitezu održan prijam dužnosnika HDZ-a BiH ŽSB

- Oglasi -

U Franšiznom centru u Vitezu večeras je održan tradicionalni božićno-novogodišnji prijam dužnosnika HDZ-a BiH Županije Središnja Bosna.

Način je ovo da se u opuštenoj atmosferi zaključi godina, proslave protekli blagdani, ali i naglasi važnost zajedništva i suradnje. Stoga su i večerašnjem prijamu osim hrvatskih dužnosnika nazočili i brojni gospodarstvenici, članovi braniteljskih udruga, vjerski dostojanstvenici, kulturni djelatnici, predstavnici javnih institucija, ali i drugih stranaka.

Domaćinima su osim predsjednika ŽO HDZ BIH ŽSB Radoje Vidovića bili i predsjedatelj Sabora ŽSB Dražen Matišić te ministri u Vladi ŽSB imenovani na prijedlog HDZ-a BiH: Mirjana Plavčić, Bojan Domić, Anto Matić, Feliks Vidović i Zoran Marković.

U svom prigodnom govoru, predsjednik ŽO HDZ BiH ŽSB Radoje Vidović se osvrnuo na sve važnije političke trenutke u protekloj godini i generalno proteklom četverogodišnjem mandatu. Posebno se osvrnuo na izazovno razdoblje koronavirusa, pritom naglasivši odgovor i rad Vlade i Sabora ŽSB. Osvrnuo se i na brojne druge značajne projekte koji su u proteklom razdoblju realizirani u Županiji Središnja Bosna. Ustvrdio je važnost zajedničkog rada za dobrobit svakog stanovnika Središnje Bosne, pritom naglasivši dobro suradnju sa drugim političkim strankama i partnerima u vlasti.

“Božić je blagdan radosti, mira, zajedništva, ljubavi i nade. To su sve simboli Božića. Stoga se nadam da ćemo svi mi večeras s ovog druženja otići ispunjeni ovim simbolima. Također, svim katolicima u Županiji Središnja Bosna i Bosni i Hercegovini u cjelini, želim čestit Božić, a svim ljudima dobre volje sretnu i uspješnu Novu 2023. godinu”, poručio je predsjednik ŽO HDZ BiH ŽSB Radoje Vidović na koncu svog govora.

U opuštenom kratkom službenom dijelu programa, istaknute su neke od glavnih karakteristika Županije Središnja Bosna koja je sa svim svojim različitostima, kulturama, poviješću, bogatstvo Bosne i Hercegovine. Kao i svake godine, večerašnji prijam bio je prilika za dodjelu stipendije za po troje darovitih studenata iz 11 općina Županije. Svojim nastupom večerašnji prijam obogatili su Viteški akordi.

- Oglasi -

NAJNOVIJE OBJAVE

error: Sadržaj je zaštićen.