viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 05.03.24 @ 15:40

Fantastičan nagradni fond velike FIS-ove nagradne igre više je nego zainteresirao i potaknuo na sudjelovanje mnogobrojne kupce u svim FIS centrima u BIH. U nagradnoj igri, koja je u toku, pod nazivom „FIS biraj – nagrade dobivaj“ dvije glavne nagrade su automobili Škoda Fabia Active.

Velika nagradna igra „FIS biraj – nagrade dobivaj”
Osim dva automobila, kupci imaju priliku osvojiti i neku drugu od ukupno 82 vrijedne nagrade:
5 x Smart TV Philips 55“
5 x perilica rublja Gorenje
2 x Lumea Philips
5 x štapni usisavač Philips
5 x mobitel Samsung
5 x trimer Philips
5 x pametni sat
50 x poklon bon od 100KM za kupovinu u FIS-u

OGLAS

Ova nagradna igra je još jedna u nizu nagradnih igara koje kontinuirano organiziramo za naše kupce želeći pri tome nagraditi njihovu vjernost i lojalnost, te dati dodatnu vrijednost kupovini u našim centrima. Kupci su prepoznali našu iskrenu namjeru i sa zadovoljstvom koriste priliku da sudjeluju u nagradnoj igri, što znamo iz direktne komunikacije sa njima, ali, i po već sada, ogromnom broju prikupljenih kupona koji stalno raste“ – ističe Dijana Brkan, voditeljica marketinga u kompaniji FIS.

OGLAS

Nagradna igra „FIS biraj-nagrade dobivaj“ trajat će do 30. travnja, a pravo sudjelovanja imaju svi kupci koji naprave račun veći od 50 KM, popune kupon i ubace u označenu kutiju za nagradnu igru.

OGLAS

„Odavno smo prepoznati kao mjesto dobre kupovine, kupcima uvijek nudimo više, bolje, povoljnije i zato stalno pripremamo brojne akcije sa sjajnim popustima, ali i nagradne igre i darivanja sa vrijednim poklonima. Zahvaljujemo se našim kupcima na godinama lojalnosti i pozivamo ih svakako, da sudjeluju u nagradnoj igri i da ne zaborave – što više kupona ubace veća je mogućnost dobitka. Sretno svima! –
poručuju iz marketinga FIS-a.

Javno izvlačenje sretnih dobitnika bit će održano 9. svibnja Vitezu za područje Federacije BiH i 10. svibnja u Banja Luci za područje Republike Srpske. Imena dobitnika nagradne igre bit će objavljena na FIS-ovim službenim stranicama. Više informacija o pravilima nagradne igre i detaljima o nagradama možete pronaći
na službenom linku http://fis.ba/pravilnik-nagradne-igre/

Oglasi
LM