viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 07.05.24 @ 13:23
OGLAS

S početkom proljeća, već tradicionalno, poduzeće FIS organizira Kućne sajmove – manifestaciju sjajnih popusta na najširem asortimanu proizvoda za uređenje doma i vrta.

Kućni sajmovi se održavaju u svim prodajnim centrima FIS širom Bosne i Hercegovine s ciljem da se kupcima ponude dodatne pogodnosti za što bolju i povoljniju kupovinu. U danima vikenda, 10. i 11. svibnja, održat će se zadnji u nizu ovogodišnjih sajmova u Centru za kuću i vrt u Vitezu.

OGLAS

I ovog puta, na sajmu će biti ponuđen veliki izbor artikala namijenjenih za održavanje kuće i okućnice sa odličnim popustom od 20%. Popust će obuhvatiti kompletne asortimane ručnog i električnog alata, auto-kozmetike, unutarnje i vanjske rasvjete, opreme za kupaonu, kupatilskog namještaja, boja i lakova, laminata, tepiha, itisona, linoleuma, opreme za centralno grijanje, građevinskog materijala, poluproizvoda od punog drveta, okova za stolare, vrtnog programa i cvijeća.

OGLAS

Proljetno vrijeme donosi aktivniji boravak na otvorenom što je i novi izazov za uređenje vrtnih i dvorišnih prostora, ali je ovo i period kada se planira i gradi ili renovira prostor za svakodnevni boravak. Stoga je kućni sajam u Vitezu jedinstvena prilika da kupci na jednom mjestu, po odličnim sajamskim cijenama, odaberu najnovije i najkvalitetnije proizvode iz navedenih asortimana. Ukoliko planirate kupovinu uz koju ćete ostvariti značajne uštede, posjetite Fis centar za kuću i vrt u danima Kućnog sajma 10. i 11. svibnja.

OGLAS


Za sve posjetitelje Kućnog sajma bit će organizirana cjelodnevna prezentacija renomiranih brendova električnih alata, građevinskog i vrtnog asortimana, a sve to uz roštiljadu i pivo za ugodniju sajamsku atmosferu i potpuni ugođaj. Poduzeće FIS koje godinama opravdava povjerenje svojih kupaca, srdačno vas poziva da im se pridružite.

OGLAS
OGLAS
Oglasi
LM