viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 11.06.24 @ 13:33
OGLAS

Nakon što je nedavno, prilikom velikog otvorenja u Vitezu, salon namještaja MEBL STAR priredio brojna iznenađenja te popuste, za svoje kupce i ovoga tjedna spremaju nove pogodnosti.

OGLAS

Naime, u petak i subotu (14.6. i 15.6) sve kupce koji odaberu jedan od kreveta iz njihove bogate ponude spremili su nevjerojatan popust od 30% na sve nadmadrace koje imaju u ponudu. Kada je u pitanju ponuda kreveta, kako su nam kazali iz ovog poduzeća, ona je itekako raznolika te trenutno u ponudi nude više od 20 modela, raznih dimenzija, boja uz najmoderniji te podrazumijeva se kvalitetan dizajn.

Inače, salon namještaja MEBL STAR smješten je na atraktivnoj lokaciji u Poslovnom centru 96 u Vitezu (1. kat objekta Buba commerce). Radno vrijeme je od ponedjeljka do subote, od 8:00 do 20:00.

OGLAS

Uz odličnu ponudu raznih komada namještaja ponuda Mebl stara odlikuje se vrhunskom ponudom kreveta. Ovo poduzeće pločasti namještaj, kao i tapecirani izrađuje po mjeri, u raznim bojama i dezenima, a osigurali su besplatnu dostavu do 50 kilometara udaljenosti. Već na samom otvorenju salon je privukao pozornost brojnih kupaca i zainteresirane javnost, a sudeći po utiscima svih nazočnih svojom ponudom i kvalitetom itekako se ističe. Više informacija moguće je dobiti na 061 888 910 ili na e-mail meblstar.narudzbe@gmail.com.

OGLAS
OGLAS
OGLAS
Oglasi
LM