OGLAS
Vrijeme objave: 26.07.23 @ 19:48
OGLAS

Vitez uskoro dobiva istinski Centar Tehnike, novo poduzeće koje svojim kupcima nudi širok asortiman kućanskih aparata brenda Končar te ono što vlasnici posebno naglašavaju- bezuvjetno petogodišnje jamstvo, dostava i servis na adresi kupca u I van jamstvenog roka.

OGLAS

Naime, u ponedjeljak, 31.7.2023. službeno će biti otvorena nova trgovina koja u svojoj ponudi ima kompletan asortiman kućanskih aparata poznatog i uglednog brenda Končar. U ponudi ćete pronaći perilice rublja i posuđa, hladnjake, ledenice, bojlere, kuhinjske nape, štednjake, ploče za kuhanje, ugradbeni program aparata kao i male kućanske uređaje poput miksera, usisivača ili mikrovalnih pećnica. Također, ponudu su upotpunili i klima uređajima za savršen ljetni ili zimski ugođaj.

„Nastojat ćemo našim kupcima ponuditi cjelokupnu uslugu koju odlikuje bogat asortiman svih Končar kućanskih aparata. Tu su uređaji za svakoga i po jako pristupačnim cijenama koji su dostupni odmah, a uz uslugu dostave kupljene robe i model bezuvjetnog jamstva u trajanju od pet godina na sve uređaje. Ovlašteni smo servis za cjelokupan asortiman brenda Končar a uz servis također nudimo orginalne rezervne dijelove za sve uređaje. Vjerujemo kako je to savršen spoj pogodnost da naše kupce učinimo zadovoljnim“, naglašavaju vlasnici Centra Tehnike koji imaju dugogodišnje iskustvo rada s Končarevim proizvodima.

Centar tehnike se nalazi u Poslovnom centru 96 u Vitezu (zgrada bivšeg poduzeća „Iva“), a radno vrijeme modernog i izuzetno prezentnog salona je od 9:00 do 18:00. Više o detaljima rada Centra tehnike moći ćete doznati uskoro i na njihovim stranicama na društvenim mrežama OVDJE.

OGLAS
OGLAS
OGLAS
Oglasi
LM