viteski.ba logo
Zrak u vitezu
Vrijeme objave: 14.12.23 @ 08:04

I ove godine FIS će obradovati svoje kupce velikim sezonskim zimskim sniženjem na kojem će se naći najšira ponuda sezonskih roba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Veliko sezonsko sniženje u prodajnim centrima FIS počinje u petak ,15. prosinca i trajat će do 15. siječnja naredne godine sa popustima do odličnih 50%.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sniženjem će biti obuhvaćeni kompletni asortimani ženskog, muškog i dječjeg zimskog tekstila: bunde, jakne, kaputi , dukserice, veste i rolke, poluveri, prsluci, hlače, kape, šalovi, rukavice i drugi odjevni artikli neophodni za hladne mjesece.

Iz bogate FIS-ove ponude obuće na sezonskom sniženju bit će kompletan asortiman čizama i gležnjerica kao i pokućnica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Novogodišnji ukrasi i dekoracije za jelku i dom bit će sniženi -30% što je prava prilika da obnovite i kupite nove dekoracije i ukrase, za još ljepšu i veseliju atmosferu za nadolazeće praznike. U susret praznicima, FIS svojim kupcima poklanja i više – sezonsko sniženje otvara novim Shopping day-om u petak, 15.12.

Shopping day kupcima ponovo donosi super sniženja na kompletnu ponudu i mogućnost za veliku uštedu. Stoga se s pravom može reci da je ovaj dan FIS-ov „praznik kupovine“ u kojem podjednako uživaju svi kupci širom Bosne i Hercegovine, s obzirom na ponudu sve na jednom mjestu i za svakog ponešto. Petak rezervirajte za posjetu FIS centrima i obradujte sebe i svoje najmilije najpovoljnijom kupovinom.

Oglasi
LM