viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 06.03.24 @ 12:37

Nakon mega otvaranja Mozzart casina u Travniku i Novom Travniku, Mozzart je spremio istu zabavu povodom otvaranja Casina u Vitezu.

Svatko, tko je prisustvovao ili ranije posjetio casine, zna da kompletna usluga i ponuda ne može mjeriti sa drugim casinima. Od posebno uređenog prostora po standardima Mozzarta, najnovijih aparata, ruleta, jackpotova, pa sve do usluge koja teži da se svaki igrač u casinu osjeća dobrodošlim, naravno uz besplatna pića po izboru igrača.

OGLAS

Isti takav standard od sada je dostupan i u Vitezu na adresi Stjepana Radića bb, a povodom otvaranja casina, u subotu je na ovoj adresi najavljen poseban event. Uz ukusne koktele, besplatne vaučere, poklone, atraktivne hostese, čeka vas, kako čujemo, kiša jackpotova. Ali ni to nije sve. Mozzart je pripremio i vrijedne robne nagrade za igrače aparata. Najsretniji igrači će dobiti Xiaomi Redmi note 13 i Apple Smart Watch. Mozzart poziva sve punoljetne građane Viteza, koji vole adrenalin i zabavu da se pridruže najboljoj žurci u gradu, a to je prilika i da dobro zaradite. Čekamo vas u subotu od 20 do 24h, u ulici Stjepana Radića bb u Vitezu.

OGLAS
Oglasi
LM