viteski_logo_white
Osmrtnice
Search
Close this search box.
Vrijeme objave: 07.06.23 @ 16:19

Ljeto je pred nama, stoga se na vrijeme pobrinite da kupite sve što vam je potrebno za bezbrižan odmor i ljetne avanture.

U prodajnim centrima FIS, vašem omiljenom mjestu za šoping, i ovoga puta očekuje vas nevjerovatna ponuda ljetnih asortimana po izuzetno povoljnim cijenama.

Za nezaboravno ljeto sa FIS-om, u akcijskoj ponudi do 30. srpnja mnoštvo je proizvoda bez kojih jednostavno ne možete planirati svoj godišnji odmor bilo da putujete negdje ili ostajete u svom okruženju.

Za kupce koji se spremaju na godišnji ili vikend odmor na moru, rijeci ili možda jezeru, FIS je pripremio širok program za plažu i to za sve generacije i uzraste.
Iz velikog sezonskog asortimana izdvajamo: kofere, suncobrane, ležaljke, dušeke, ručnike za plažu, rashladne torbe i frižidere, laganu odjeću u ljetnom stilu i kupaće kostime, papuče,mirisne kreme sa zaštitnim faktorom, slamnate šešire, sunčane naočale i drugi plažni aksesoar.
FIS se posebno pobrinuo za najmlađe i osigurao širok izbor omiljenih dječjih igračaka za zabavu i pomagala za plivanje – od pištolja na vodu, šlaufa, mišića, do sunčanih i naočala za ronjenje.
Za sve koji biraju odmor u vrtu kod svoje kuće u prodajnim centrima FIS mogu pronaći kvalitetne bazene i opremu za bazene, male i velike -za djecu ali i cijelu obitelj.
Po najpovoljnijim cijenama u kataloškoj ponudi su i vrtne garniture, stolovi i stolice, vanjska rasvjeta kao i alati za uređenje vrta, a za ugodan boravak u kući tokom toplih ljetnih dana tu su klima uređaji i ventilatori.
Stoga, neka vam naredna kupovina bude najmanja nedoumica, jer sve što vam je potrebno za savršeno ljeto možete pronaći u prodajnim centrima FIS i bezbrižno uživati u svakom trenutku.
Ponude detaljno pogledajte na sljedećem linku https://fis.ba/za-nezaboravno-ljeto-2023/

Oglasi
LM