viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 03.04.23 @ 19:47
OGLAS

HT ERONET je početkom ovog mjeseca pokrenuo informativnu kampanju Glavu gore! Stop korištenju mobitela u prometu!, čiji je glavni cilj – ukazati na odgovornost prilikom korištenja mobilnih uređaja u prometu.

Čitanje poruka i odgovaranje na poruku nekad ne traje uopće dugo, riječ je o tek nekoliko sekundi. No ako to pokušate napraviti u vožnji, tim sekundama ugrozili ste sigurnost u prometu. Vaš fokus više nije na cesti, poziciji pješaka i drugih vozila, a dovoljan je samo taj jedan trenutak nepažnje da stvari odu u nepovratno pogrešnom smjeru.

OGLAS

„Kampanje ovog tipa prilično su rijetke kod nas, a zapravo su nužne. Smatramo da je jako bitno senzibilizirati građane po pitanju korištenja mobitela u vožnji, o kakvom god prijevoznom sredstvu se radilo. Sigurnost svih sudionika u prometu je najvažnija. Kao mobilni operater, naravno da potenciramo što učestalije korištenje mobitela, osim kad je riječ o prometu, kada je mobilne uređaje najbolje odložiti, sve dok ne parkiramo vozilo i budemo sigurni da ne ugrožavamo ni sebe, ni druge“, poručio je Tomislav Ruk, izvršni direktor za marketing i prodaju HT ERONET-a. Kampanja je razvijena na inicijativu Vlade Federacije BiH, odnosno Federalnog ministarstva prometa i komunikacija, i uz suradnju s BH Telecomom.

OGLAS
OGLAS
OGLAS
Oglasi
LM