spot_img
spot_img
spot_img
Vitez
oblačno
6.1 ° C
6.1 °
6.1 °
97 %
0.7kmh
100 %
Pet
6 °
Sub
11 °
Ned
10 °
Pon
13 °
Uto
13 °

WhatsApp omogućio sakrivanje profilne fotografije, “last seen” statusa i sekcije About od određenih korisnika

- Oglasi -
- Oglasi -

WhatsApp je počeo raditi na novim podešavanjima privatnosti prošle godine, a sada su ona dostupna svim korisnicima.

Riječ je o mogućnosti sakrivanja profilnih fotografija, “last seen” statusa i sekcije About od određenih kontakata s liste, a ove mogućnosti su u početku bile dostupne ograničenom broju korisnika. Međutim, sada ih dobivaju svi korisnici iOS-a i Androida širom svijeta.

- Oglasi -

Dosad su korisnici imali tri opcije za profilnu fotografiju, “last seen” status i About info, a to su Everyone (svi), My contacts (moji kontakti) i Nobody (nitko). Ovim opcijama se pridružila i opcija “My contact except” (moji kontakti osim), koja je već bila dostupna za podešavanje Statusa.

- Oglasi -

Kao što joj ime govori, nova opcija omogućuje prikazivanje profilne fotografije, “last seen” statusa i About informacija svim kontaktima s liste osim onih koje korisnik isključi. Važno je napomenuti da, ako korisnik ne dijeli svoj “last seen” status s drugima, on također neće moći vidjeti njihov status, baš kao i notifikaciju o pročitanoj poruci. Jedina razlika je što pomenuta notifikacija ostaje aktivna uvijek u grupnim chatovima čak i kada je isključena, prenosi Klix.

Za kontrolu privatnosti potrebno je izabrati Settings – Account – Privacy na iPhoneu ili uređaju s Androidom.

WhatsApp je uveo i nekoliko noviteta za grupne pozive, tako da sada korisnici mogu izabrati opciju “mute” za druge sudionike razgovora tijekom grupnog poziva, a također mogu poslati poruku određenim osobama. Kada se novi sudionik pridruži razgovoru, pojavit će se notifikacijska traka.

- Oglasi -
spot_imgspot_img
spot_img

NAJNOVIJE OBJAVE

error: Sadržaj je zaštićen.