viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 07.06.24 @ 09:36
OGLAS

U Travniku započela izgradnja najsuvremenije privatne bolnice, koja će predstavljati značajan korak naprijed za zdravstveni sektor ovog područja.

OGLAS

Ovom investicijom donosi se vrhunska medicinska tehnologija i usluge kako stanovnicima naseg kantona tako Bosne i regije. Kako doznaje centralna.ba bolnica će nuditi širok dijapazon medicinskih usluga, uključujući cjelokupni spektar specijalističkih pregleda. najsofisticiranije dijagnostičke procedure kao što je magnetna rezonanca 3T, prvi PET CT na prostoru Županije Središnja Bosna, te kirurške intervencije sa robotiziranim operacijskim dvoranama. Poseban naglasak stavljen je na visok standard zdravstvene njege pacijenata sa suvremenim bolničkim odjelima.

Osim što će podići razinu zdravstvene usluge, nova bolnica će otvoriti i značajan broj novih radnih mjesta, kako za medicinsko osoblje, tako i za administrativne i tehničke radnike, čime će dodatno doprinositi lokalnom gospodarstvu. Završetak izgradnje te početak rada bolnice planiran je s krajem iduće godine.

OGLAS

Radove na izgradnji izvodi renomirama travnička građevinska tvrtka Tecta d.o.o., dok arhitektonsko rješenje potpisuje Dom projekt Travnik. Bolnica se pravi na lokaciji nekadašnjeg restorana “Salaš” na Putićevu.

OGLAS
OGLAS
OGLAS
Oglasi
LM