viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 04.05.24 @ 09:51
OGLAS

Federalni zavod za zapošljavanje još jednom obavještava fizičke osobe registrirane na evidenciji nezaposlenih u Federaciji BiH da će Javni poziv za sudjelovanje u mjeri Tražim poslodavca 2024 biti otvoren 13., 14. i 15.5.2024. godine u periodu od 8 do 16 sati. Online obrazac za apliciranje TP1 bit će dostupan na web-u Federalnog zavoda za zapošljavanje (www.fzzz.ba) u rubrici Projekti.

Apliciranje poslodavaca putem online obrasca TP2 (kao drugi korak u realizaciji programa), koji će također biti dostupan na web-u Zavoda u meniju Projekti, bit će omogućeno od 16.5.2024. godine.

OGLAS

NAPOMENA: Ističemo da su fizičke osobe, kao preduvjet za sudjelovanje, u obavezi registrirati se na web-u Zavoda najmanje osam dana prije objave javnog poziva (ukoliko to do sada nisu učinili). Krajnji rok za registraciju je 5.5.2024. godine. Poslodavci su u obavezi registrirati se najmanje dan prije podnošenja zahtjeva putem online obrasca TP2. U slučaju poteškoća prilikom registracije na web Zavoda upiti se mogu slati na mail adresu: registracije@fzzz.ba. Više detalja o ovoj mjeri, načinu apliciranja i realizaciji dostupno je na web portalu Zavoda www.fzzz.ba u rubrici Projekti.

OGLAS
OGLAS
OGLAS
Oglasi
LM