viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 03.03.23 @ 14:43

Povodom Međunarodnog dana čitanja naglas (1. veljače), Međunarodnog dana darivanja knjigom (14. veljače) i Međunarodnog dana dječje knjige (02.04.), HKD „Napredak” podružnica Vitez, zajedno sa Udrugom „Volim Vitez” organizira, već tradicionalno, pričaonicu ,,Pričaj mi priču”.

Manifestacija „Pričaj mi priču” započela je u veljači 2018. godine kada su organizatori, zajedno sa djecom promovirali važnost čitanja naglas.

OGLAS

Jednosatno čitanje najpoznatijih bajki i najljepših priča za djecu privuklo je prethodnih godina više od sedamdesetero djece, uzrasti od pet do osam godina. Čitaonice, odnosno pričaonice su, svakog utorka tijekom jednog mjeseca, vodile obrazovane, mlade osobe na volonterskom principu (tijekom godina pandemije uzrokovane koronavirusom manifestacija se nije održavala), a kao organizatori, zbog velikog broja zainteresiranih odlučili su ponoviti manifestaciju. Ove godine pričaonicu ,,Pričaj mi priču” realiziraju u sklopu projekta ,,Uključenost predškolske djece u kulturno- umjetničke aktivnosti povodom Međunarodnog dana dječje knjige” gdje planiraju realizaciju i još nekih aktivnosti, a o čemu će javnost na vrijeme biti informirana.

OGLAS


,,Uključite se!

OGLAS

Pozivamo sve roditelje, bake i djedove, učiteljice, učitelje i tete iz odgojno- obrazovnih institucija te druge skrbnike da se uključe i prijave djecu uzrasta od 5 do 8 godina, jer je broj sudionika OGRANIČEN.

Prijave slati do ponedjeljka, 6. ožujka 2023. godine putem privatne poruke na Facebook profil HKD Napredak Vitez ili na broj 063/607-244 ili mail adresu: hkdnapredak.vitez@gmail.com. Termini čitanja će se, za razliku od prethodnih godina, održavati svakog četvrtka, počevši od 9. ožujka do 30. ožujka u prostorijama HKD „Napredak” u Vitezu s početkom od 18,30 sati (ukoliko bude veći broj prijava, djeca će biti raspoređena u više skupina). Pozivamo i sve institucije i pojedince koje žele dati svoj doprinos i postati prijateljem manifestacije, da to mogu učiniti pozivom na broj: +387 63 607 244.

Obećavamo dobru i poučnu zabavu s mališanima i veselimo se ponovnom druženju”, poručili su organizatori.

Oglasi
LM