Zrak u vitezu
OGLAS
//
neobično!?
Vrijeme objave: 10.07.24 @ 15:08
OGLAS

Milorad Dodik, predsjednik Republike Srpske je promotoru kuture, Hrvatskom kulturnom društvu Napredak podružnica Vitez, uplatio novčanu nagradu u iznosu od 10.000 KM.

OGLAS

U svibnju ove godine održana je manifestacija “Balkanski karavan” – Festival izvorne pjesme i muzike u Velikoj dvorani Slobomir P Univerziteta u Doboju, piše viteški.ba. Na manifestaciji je nastupilo 13 različitih društava iz BiH, a organizatori su željeli potaknuti sve narode da poštovanjem različitosti, kulture, običaja i tradicije stvaraju uvjete za bolji zajednički život svih naroda u BiH, što su i postigli.

Pored brojnih gostiju, sve pohvale za nastupe i sve prikazano, uputio je i Milorad Dodik, koji je istaknuo kako su sva društva odlični promotori kulture i tradicije u pravom smislu tih riječi, a kao nagradu za sve to, obećao je uplatu u iznosu od 10.000 KM za sva društva. Nakon manje od dva mjeseca, Dodik je ispunio obećanje, uplatio je svim društvima po 10.000 KM i na takav način zahvalio za sveukupan doprinos u radu, kako na manifestaciji u Doboju tako i općenito.

OGLAS

Upravni odbor Hrvatskog kulturnog društva Napredak podružnica Vitez, na čelu sa predsjednicom Gordanom Mišković ovim putem se zahvaljuje za nagradu s posebnim naglaskom kako će uplaćene novce iskoristiti za planirane aktivnosti u narednom razdoblju, za osvježenje narodnih nošnji, kao i za neka buduća putovanja, kojima se posebno raduju najmlađi članovi napretkovih sekcija.

OGLAS
OGLAS
OGLAS
Oglasi
LM