viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 19.04.24 @ 18:39

U petak, 19. travnja 2024. godine u dvorani napretkove podružnice u Vitezu počeo je s radom III. Seminar folklora u organizaciji Hrvatskog kulturnog društva Napredak podružnica Vitez i Napretkovog kulturnog centra u suradnji s Institutom za tradiciju i kulturu hrvatskog naroda u Bosni i Hercegovini, čiji je osnivač HKD Napredak.

Seminar je namijenjen voditeljima i članovima folklornih skupina, društava i udruga iz Republike Hrvatske i BiH. Voditelji seminara su Vladimir Kuraja, voditelj seminara i plesa, Ante Kuraja, predavač, Martin Mužak, predavač i Ivan Križanović predavač.

OGLAS

Na samom početku predsjednica HKD Napredak podružnica Vitez Gordana Mišković uputila je dobrodošlicu i zahvalila za dolazak u Vitez svim polaznicima seminara, kao i voditelju i predavačima. Naglasila je kako će seminar biti prilika za učenje, za razmjenu iskustava, ali što je još važnije za trodnevno druženje. Pozvala je sve da uživaju i maksimalno iskoriste vrijeme u Vitezu.

OGLAS

Nakon večerašnjeg otvaranja III. Seminara folklora, sutra slijede predavanja i vježbe, a u sklopu prvog seminara folklora u Vitezu, u nedjelju, slijedi repeticija gradiva i podjela certifikata, kao i posjet franjevačkom samostanu Guča Gora.

OGLAS

Seminar folklora u Vitezu se održava pod pokroviteljstvom Središnje uprave HKD Napredak, Središnjeg državnog ureda za Hrvate izvan Republike Hrvatske i Općine Vitez.

Oglasi
LM