viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 03.11.23 @ 09:08

Središnja uprava HKD Napredak održat će prvu, konstituirajuću sjednicu u subotu, 4. studenoga 2023. godine.

Sjednica će se održati u prostorijama Središnjice u Sarajevu, ul. M. Tita 56/2, s početkom u 11.00 sati.

OGLAS

Na dnevnom redu sjednice, između ostalog, naći će se Prijedlog odluke o imenovanju članova povjerenstava Središnje uprave HKD Napredak kao i Informacija o održanoj 70. Glavnoj izborno – izvještajnoj skupštini HKD Napredak.

OGLAS

Podsjećanje, Hrvatsko kulturno društvo „Napredak“ održalo je u Sarajevu u subotu, 14. listopada, 70. Glavnu izborno-izvještajnu skupštinu na kojoj je izabrana nova Središnja uprava koja će voditi ovo najveće kulturno društvo u Hrvata u Bosni i Hercegovini u mandatu od 2023. do 2027. godine, a za predsjednika Društva ponovno izabran dr. sc. Nikola Čiča.

OGLAS

Na prijedlog predsjednika dr. Čiče kao i temeljem nominacija svih napretkovih podružnica, udruga i klubova, Skupština je izabrala i četiri dopredsjednike Središnje uprave i to: Miroslav Landeka, Josip Križanovićprof. dr. sc. Hrvoje Milošević i doc. dr. sc. Damir Krešić.

Skupština je izabrala i deset članova i članica Središnje uprave HKD Napredak i to: prof. dr. sc. Dražen Vikić-Topićprof. dr. sc. Vanda Babić-GalićIvana Barišić, Franjo Leovacdon Vlatko Rosić, Gordana Mišković,  Ines Kaić-Pervan, Sretko Tomićdr. sc. Anto Ivić i Ivica Kovačević.

Oglasi
LM