viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
//
u srpnju
Vrijeme objave: 26.06.24 @ 11:11
OGLAS

 BZK “Preporod”, SPKD “Prosvjeta”, HKD “Napredak” i JKPHD “La Benevolencija”, temeljne kulturne organizacije naroda BiH koje čine Međukulturno vijeće BiH, uz podršku Misija OSCE-a u Bosni i Hercegovini, organiziraju Međukulturni festival u periodu od 3. do 5. srpnja 2024. godine u Sarajevu. 

OGLAS

Tijekom Festivala održat će se koncert solo pjesama u izvedbi opernih solista uz klavirsku pratnju glazbenih suradnika, okrugli stol na temu „Kulturna suradnja i dijalog: put do održivog mira“ te izložba na temu povijesti temeljnih kulturnih organizacija naroda BiH, a sve u cilju promicanja bogatstva kulturne raznolikosti i važnosti suradnje. 

Ova događanja bit će otvorena za javnost, a ulaz je besplatan.  Pozivaju se mediji na press konferenciju u četvrtak, 27. juna 2024. godine u 10:00 sati, u prostorijama Kulturnog centra Bošnjačke zajednice „Preporod“, u ulici Branilaca Sarajeva 30 u Sarajevu. 

OGLAS

Novinarima će se obratiti: Veleposlanik Brian Aggeler, šef Misije OSCE-a u Bosni i Hercegovini, Vladimir Andrle, predsjednik JKPHD “La Benevolencija” Dejan Garić, predsjednik Upravnog odbora SPKD „Prosvjeta“.  Za dodatne informacije možete se obratiti Anji-Lejli Hessarbani, službenici za odnose s javnošću Misije OSCE-a u Bosni i Hercegovini, na brojeve telefona 033 952 182, 067 13 01 988 ili putem e-maila: [email protected]

OGLAS
OGLAS
OGLAS
Oglasi
LM