Zrak u vitezu
OGLAS
//
hkd napredak
Vrijeme objave: 17.10.24 @ 19:23
OGLAS

Napretkov kulturni centar u Zagrebu pozvao je ranije na predstavljanje knjige ,,Posthaaška priča“, autora Zorana Kupreškića u izdanju HKD Napredak – Podružnice Vitez.

OGLAS

Predstavljanje će biti održano sutra, 18. listopada 2024. godine u dvorani HKD Napredak – Napretkovog kulturnog centra u Zagrebu, Bogovićeva 1/I, s početkom u 19:00 sati. Na ovom predstavljanju, uz autora Zorana Kupreškića, o knjizi će govoriti i njegov brat Mirjan Kupreškić, odvjetnica Jadranka Sloković iz Zagreba te književnik Anto Zirdum. U glazbenom dijelu nastupit će Riter ethno orkestar HKD Napredak Vitez, s autorskim skladbama profesorica Gordane Mišković i Ljiljane Marić. Posebna najava predstavljanja knjige će biti upriličena istoga dana u poznatoj emisiji Dobro jutro na HRT 1 kada će svi gledatelji od 8:15 sati ujutru uživo moći gledati autora Zorana Kupreškića i odvjetnicu Jadranku Sokolović.

O knjizi:
Dvadeset godina poslije objavljivanja Haške priče koja je doživjela dva izdanja Zoran Kupreškić je priredio memoarsku knjigu ,,Posthaaška priča“. U ovoj knjizi on je javno odgovorio na mnogobrojna pitanja koja je dobivao od mnogih ljudi među kojima se najviše javljaju studenti prava, profesori prava, novinari i razni znatiželjnici. Svakome je osobno odgovorio i uvijek je te znatiželjnike upućivao na knjigu Haška priča. No, Haška priča je davno rasprodana, a u međuvremenu je prošlo dvadesetak godina života, svakako prožetoga posthaškom zavrzlamom kakvu samo život može prirediti. O činjenicama manje poznatim široj javnosti i nekim „vrućim temama“ moći će se saznati iz prve ruke od autora ove knjige.

OGLAS

Ranije je ,,Posthaaška priča” predstavljena u Vitezu, kada su predstavljenom knjigom i detaljima sa same svečane promocije nazočni posebno oduševljeni i pričama ganuti, a mnogi su prokomentirali kako do toga trenutka, dugo nije bio kvalitetniji i osjećajniji događaj u Vitezu. Upravo zbog toga autor i njegovi gosti pozivaju sve na predstavljanje ,,Posthaaške priče” u Zagrebu te ponavljanje emocija kakve su se dogodile i mogle vidjeti u Vitezu.

OGLAS
OGLAS
OGLAS
Oglasi
LM