viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 06.09.23 @ 13:32
OGLAS

U Gradskoj galeriji u Vitezu održan je pripremni sastanak polaznika Škole slikarstva za sve generacije koja će se održavati naredna tri mjeseca u organizaciji Matice hrvatske Vitez.

Okupljene je pozdravio predsjednik Matice hrvatske Vitez Željko Kocaj koji se, između ostaloga, zahvalio na potpori projektu Općine Vitez te ravnateljici Gradske knjižnice Vitez kao domaćinu projekta. Ravnateljica Gradske knjižnice Vitez Daria Čuturić pozdravila je okupljene, zaželjela dobar rad i rezultate te kao simboličan poticaj radu slikarske radionice obećala da će svi polaznici dobiti besplatne članske iskaznice Gradske knjižnice Vitez.

OGLAS

Voditeljica radionice, akademska kiparica i slikarica Kristina Livančić, održala je kratko uvodno predavanje o tome što i kako će se na radionici raditi, koje tehnike će se izučavati i vježbati te naglasila da se na koncu tromjesečnog ciklusa očekuje izložba radova polaznika koja će se također organizirati u prostoru Gradske galerije Vitez. Škola počinje u četvrtak 7. rujna.

OGLAS
OGLAS
OGLAS
Oglasi
LM