Zrak u vitezu
OGLAS
//
minka muftić
Vrijeme objave: 16.10.24 @ 08:22
OGLAS

Hit komedija “Cosa nostra”, sa Minkom Muftić i Belmom Salkunić u glavnim ulogama, odigrana je sinoć u sklopu 16. Dana kazališta “Vitez 2024”, piše centralna.

OGLAS

”Cosa Nostra” je duhovita priča o neobičnom susretu dvije potpuno različite žene Gabrijele i Marlene u nesvakidašnjem ambijentu i spoznaji da su u ljubavnom trokutu s istim muškarcem. Traje borba kome će on pripasti, mijenjaju se sredstva, smišljaju strategije.

Na kraju od ljutih rivala njih dvije postaju najbolje prijateljice. Ovo je komedija o ženama, nevjernim muškarcima, strategijama, igrama na sreću, prijateljstvu i brdu para !U predstavi igraju glumica Drame Narodnog pozorišta Sarajevo, Minka Muftić široj javnosti poznata po ulogama iz brojnih TV i filmskih projekata (”Viza za budućnost”, ”Lud, zbunjen, normalan”, ”Nebo iznad krajolika”, ”Belvedere”) i glumica Drame Narodnog pozorišta Sarajevo Belma Salkunić, poznaija po ulogama u serijama „Crna hronika“, „Lud, zbunjen, normalan“ te filmovima „Dobro ustimani mrtvaci“, „Sarajevski Romeo i Julija“, „Glas“…

OGLAS
OGLAS
OGLAS
Oglasi
LM