viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
//
u 20:00
Vrijeme objave: 01.09.24 @ 09:23
OGLAS

Premijerom predstave “Koko u školi” Gradskog kazališta mladih Vitez započinju 16. Dani kazališta “Vitez 2024”. Predstava će biti odigrana u nedjelju, 1. rujna, u Kazališnoj dvorani Vitez, s početkom u 20,00 sati.

OGLAS

Predstava “Koko u školi” odlična je uvertira za početak kazališnih dana u Vitezu, ali i početak nove školske godine. “Koko u školi” interaktivna je klaunovska igra za djecu, koja prati klauna Koka Suncobrana u njegovoj avanturi prvog dana škole. Klaun Koko istražuje vesele aspekte učeničkog života kroz razne prepreke,, koje manje-više uspješno rješava svojim klaunovskim manirom.U predstavi igra Sunčica Strukar, koja potpisuje i režiju. Izvršni producent predstave je Ivan Sajević, a za tehniku je zadužen Franko Bralo. Grafičko oblikovanje, javlja Radio Vitez, potpisuje Damir Šakalo.

Organizatori 16. Dana kazališta „Vitez 2024“ su Gradsko kazalište mladih Vitez i Udruga mladih „Enter“, a publika će imati priliku pogledati ukupno 16 predstava.

OGLAS

„Radujemo se novim kazališnim susretima i brojnim predstavama. Nastojali smo ponuditi iznimno bogat i kvalitetan program, a publika će imati priliku pogledati brojne predstave. Vjerujemo kako će, kao i prethodnih godina, i ovoga puta posjeta biti jako velika, a već prva predstava nam jamči užitak. Predstava „Koko u školi“ nešto je novo u našem repertoaru, a publika će, pogotovo oni najmlađi, zasigurno biti oduševljeni. Zahvaljujemo našim pokroviteljima, a našu dragu publiku pozivamo da bude uz nas“, poručio je Ivan Sajević, voditelj GKM Vitez.

OGLAS

Pokrovitelji ovogodišnjih kazališnih dana u Vitezu su Ministarstvo obrazovanja, znanosti, mladih, kulture i športa KSB te Federalno ministarstvo kulture i športa.

OGLAS
OGLAS
OGLAS
Oglasi
LM